Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Rešetinam un Grāvelim - jauns raidījums Tikai ar ielūgumiem

No 7.decembra ik piektdienas vakaru plkst.20.20 TV3 skatītāji tiks aicināti viesos pie slavenībām raidījumā Tikai ar ielūgumiem, informē telekompānijas pārstāve Marta Zandersone.

Raidījuma vadīšana uzticēta šarmantajiem Dailes teātra aktieriem Gintam Grāvelim un Intaram Rešetinam, kuri pozitīvi izklaidējošā manierē atklās ko vairāk par raidījuma Tikai ar ielūgumiem galvenajiem varoņiem. Tiek solīts, ka TV3 skatītāji kopā ar vadītājiem izklaidēsies, ielūkosies slavenību dzīvē un uzzinās, par ko viņi priecājas un par ko pārdzīvo. Un nepalaidiet garām raidījuma beigas, jo ikreiz kāda no slavenībām tiks pamatīgi izjokota.

"Mēs paskatīsimies uz slavenību dzīvi no cita skatupunkta nekā tas varbūt ir ierasts, jo visu darīsim kopā ar viņiem. Un esmu pārliecināta, ka liela veiksme ir abi vadītāji – Intars Rešetins un Gints Grāvelis - raidījumam piedos vieglumu un humoru!" tā par jauno raidījumu saka producente Sandija Miezīte.

Raidījuma komanda viesosies slavenību īpašumos un ballītēs, iepazīs viņu attiecību stāstus, apskatīs vērtīgas kolekcijas un uzzinās, kādi jaunumi notikuši viņu dzīvē. Ik reizi skatītāji varēs turēt īkšķus par slavenībām, kuras piedalīsies Iepirkšanās spēlē. Paskaidrojot - slavenība, kura doto uzdevumu izpildīs precīzāk, tiks pie vērtīgas un noderīgas dāvanas.

"Mēs vienmēr esam par pozitīvām emocijām, tāpēc darīsim visu, lai arī televīzijas skatītājiem piektdienas vakari būtu jautri un liktu smaidīt," atklāj raidījuma vadītāji Intars Rešetins un Gints Grāvelis.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja