Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Jūras vārtos gaidāma izrāde bērniem ar Kaupera dziesmām un Zanderes stāstiem

Teātra nams Jūras vārti 24. novembrī plkst. 18 aicina mazos skatītājus un viņu vecākus apmeklēt režisores Ineses Mičules izrādi Smieklu sasaukšanās, kurā kopā ar Valmieras drāmas teātra aktieriem uz skatuves kāps arī iestudējuma mūzikas autors Renārs Kaupers.

Mūziķa Renāra Kaupera un literātes Ineses Zanderes kopdarbs – izrāde Smieklu sasaukšanās, kas pelnīti ieguvusi dažādu paaudžu skatītāju atzinību, izdzēš robežu starp bērnu un pieaugušo pasauli, lai lielo un mazo smiekli saplūstu vienā veselumā, lai bērni sajustos lielāki un nopietnāki, bet pieaugušie atļautos būt mazi. 

"Pēc Prāta vētras pieredzes zinu, ka mazajiem patīk tādas pašas dziesmas kā pieaugušajiem, un tāpēc, manuprāt, viņi nav pelnījuši kaut kādu īpašu "uti-puti" attieksmi, bet gan tādu pašu mūziku, kādu klausās viņu tēti un mammas," atklāj  Renārs Kaupers. 

Savukārt izrādes režisore Inese Mičule par paveikto saka: "Tagad jau varu teikt, ka mums ir izdevušies piedzīvojumi spogulī un sapnī, apēstas konfektes, daudzstāvu nama kāpnes un Kreica kungs, Elzas gaidīšana, ejampanti, lecampanti, sedzampanti, redzampanti. Sarunas un prātošana – dziedot, lecot, spēlējot."

Smieklu sasaukšanās radošo komandu veido režisore – Inese Mičule, māksliniece – Ieva Kauliņa, horeogrāfe – Liene Stepena, gaismu mākslinieks – Aleksandrs Rjazancevs (Sanktpēterburga). Lomās - Renārs Kaupers, Pauls Iklāvs vai Kārlis Dzintars Zahovskis, Ingus Kniploks, Mārtiņš Meiers, Inese Pudža vai Ieva Estere Barkāne, Klinta Reinholde, Uldis Sniķers, Baiba Valante.

Izrāde piemērota bērniem no 7 līdz 12 gadu vecumam. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja