Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

LMA notiks amerikāņu mākslinieka Gordona Sasaki lekcija un radošā darbnīca

Latvijas Mākslas akadēmijas aulā līdz 6. novembrim aplūkojama amerikāņu mākslinieka un Ņujorkas Modernās mākslas muzeja (MoMA) lektora Gordona Sasaki personālizstāde Virsmas spriegums. Oktobra nogalē mākslinieks viesosies Rīgā un lekcijā Materials: Medium vs. Message stāstīs par savu pieeju radošajam darbam, bet darbnīcā UDL – Universal Design for Learning dalīsies pedagoģiskajā pieredzē un praksē pielietotajās stratēģijās.

Ceturtdien, 31. oktobrī, plkst. 16 Latvijas Mākslas akadēmijas korpusā nr. 2. notiks lekcija Materials: Medium vs. Message, kurā, saistot stāstījumu ar Mākslas akadēmijā skatāmo izstādi Virsmas spriegums, Gordons Sasaki auditoriju iepazīstinās ar saviem ieskatiem un pieeju radošajam darbam, īpašu uzmanību pievēršot tam, kā lēmums izmantot konkrētus materiālus ietekmē pašu mākslas darbu saturu.

Piektdien, 1. novembrī, plkst. 14 Latvijas Mākslas akadēmijas korpusā nr. 2. norisināsies radošā darbnīca UDL – Universal Design for Learning. Tā sevī ietver principu kopumu, kas ļauj izstrādāt mācību programmu, kas visiem indivīdiem sniedz vienlīdz labu iespēju mācīties. Sistēmai pastāv vadlīnijas, kas palīdz mācību procesam noteikt tādus mērķus, metodes, materiālus un vērtēšanas kritērijus, kas piemēroti dažādām personībām un raksturiem. Pretēji tradicionālajai "viens der visiem" pieejai Universal Design for Learning ir fleksibls risinājums, ko iespējams personalizēt. Radošā darbnīca būs praktiska nodarbība, kas pedagoģijā ieinteresētus māksliniekus, profesionāļus un administratorus iepazīstinās ar Universal Design for Learning pamatprincipiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja