Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Notiks labdarības Nakts sēņošanas čempionāts

Piektdien, 9. septembrī plkst. 19.30 Salacgrīvas pusē Pasaules Dabas fonds aicina uz labdarības Nakts sēņošanas čempionātu.Pasākuma mērķis ir sajust un izbaudīt dabas burvību naktī, būt kopā un sniegt atbalstu dabas aizsardzībā, portālam Diena.lv pastāstīja Pasaules Dabas fonda komunikācijas vadītāja Dārta Treija.

Pasākumu vadīs ilggadējais Pasaules Dabas fonda draugs un atbalstītājs Roberts Gobziņš, par dalībnieku jautru noskaņojumu un dančiem rūpēsies Iļģi un citi mūziķi. Nakts sēņošanas čempionāts ir Pasaules Dabas fonda organizēts labdarības pasākums, lai piesaistītu līdzekļus dabas aizsardzībai, tādēļ viesi ir lūgti pirms pasākuma iegādāties sēņošanas "licenci". Kaut arī nosaukums "čempionāts" vedina domāt par nopietnām sacensībām ar sēņu svēršanu un mērīšanu, tā tomēr nebūšot - nozīmīgākie kritēriji ir komandas izvēlētie sēņošanas kostīmi, attieksme, bet pāri tam visam svarīgākais ir laba laika pavadīšana kopā, uzsver pasākuma rīkotāji.Pasākumā tiek gaidīts ikviens, kurš ir vai vēlas kļūt par dabas draugu. Gaidīti tiek arī visi Pasaules Dabas fonda individuālie un korporatīvie atbalstītāji un sadarbības partneri. Sēņotāji tiek aicināti ierasties tērpos, kas šogad noformējami atbilstoši tēmai Meža simboli. Sēņu lasīšana notiek tumsā visām komandām kopējā iezīmētā poligonā. Sēņu lasīšanas ilgums ir 1,5 stunda. Līdzi nepieciešama svilpe, koka grozs un kabatas lukturītis.Šogad Nakts sēņošanas lielie draugi ir Madara Cosmetics un Hercogiste Eko projekts, bet pasākuma atbalstītāji būs visi dalībnieki, kuri iegādāsies sēņošanas "licenci". Vairāk informācijas www.pdf.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Noskaidroti Sansusī kaušļu pāri

Nedēļas nogalē, 26. un 27. oktobrī, Rīgas cirka arēnu ieņems Sansusī mūziķu kautiņa dalībnieki, kur notiks pirmais kautiņu zibensturnīrs, kurā gavilēs, muzicēs un performēs 16 dalībnieki, pārstā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja