Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Pianists Vestards Šimkus piedalīsies jauniešu labdarības pasākumā

Iecavas jaunieši decembri noteikuši par labdarības mēnesi - 17. decembrī Iecavas kultūras namā notiks Iecavas jauniešu padomes rīkotais labdarības pasākums Palīdzi!, kurā piedalīsies arī pianists Vestards Šimkus.2006. gadā, sadarbojoties ar Iecavas novada domi, sociālo dienestu, nevalstiskajām organizācijām, nodibinājumu _Palīdzēsim.

lv un fondu Ziedot.lv_, biedrība Iecavas jauniešu padome sāka jaunu tradīciju Iecavas novadā - jauniešu labdarības pasākumus, kuru laikā tiek vākti ziedojumi Iecavas novadā dzīvojošiem bērniem ar invaliditāti, portālam Diena.lv stāsta biedrības Iecavas jauniešu padome valdes priekšsēdētāja Laine Baha.Dalību labdarības pasākuma koncertā apstiprinājis pasaules slavu ieguvušais, vairāku starptautisko mūzikas festivālu un Latvijas Lielās mūzikas balvas laureāts Vestards Šimkus, kas būs labdarības pasākuma koncerta daļas īpašais viesis. „Ar prieku piedalīšos šajā pasākumā - labdarība man ir svēta lieta, kurai nekad neatsaku,” atklāj izcilais pianists V. Šimkus.

Koncertā piedalīsies arī TV3 producētā muzikālā šova Mūsu zelta dziesma dalībniece Elīna Seile, klavieru un vijoles saspēli demonstrēs Latvijas Mūzikas akadēmijas studenti Rihards Plešanovs un Madara Pētersone, muzikālo krāšņumu uzburs Iecavas mūzikas skolas audzēkņu uzstāšanās un meiteņu vokālais ansamblis Amelia, savukārt sirsnīgu noskaņu radīs Iecavas internātpamatskolas audzēkņu Sandas Akermanes un Sandas Fridbergas-Frīdenbergas dziedājums.

Pēc koncerta visi labdarības pasākuma apmeklētāji tiks aicināti piedalīties bērnu un jauniešu radošo darbu izsolē, kuras laikā tiks izsolīti Iecavas internātpamatskolas, Zālītes speciālās internātskolas, Dzimtmisas pamatskolas, Iecavas vidusskolas un Iecavas novadā dzīvojošo bērnu un jauniešu, kā arī citu mākslinieku, rokdarbnieku un entuziastu darbi.

Labdarības pasākums turpināsies ar balli Iecavas kultūras namā un diskotēku krogā Sombrero.

Šis ir jau ceturtais jauniešu labdarības pasākums, kura mērķis ir sniegt materiālu atbalstu diviem Iecavas novadā dzīvojošiem bērniem rehabilitācijas nodrošināšanai un speciālo palīgierīču iegādei, šogad – pusotra gada jaunajam Jānim un piecgadīgajai Kitijai. Visi koncerta, izsoles, balles un diskotēkas laikā iegūtie ziedojumi tiks novirzīti Jāņa un Kitijas rehabilitācijai. Organizatori cer, ka labdarības pasākumā izdosies savākt nepieciešamo summu - tūkstoš latu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Noskaidroti Sansusī kaušļu pāri

Nedēļas nogalē, 26. un 27. oktobrī, Rīgas cirka arēnu ieņems Sansusī mūziķu kautiņa dalībnieki, kur notiks pirmais kautiņu zibensturnīrs, kurā gavilēs, muzicēs un performēs 16 dalībnieki, pārstā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja