Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Triloģijas “Bada spēles” otro daļu latviski izdod drukātā formātā

Kā portāls Diena.lv jau vēstīja iepriekš, Sūzenas Kolinas triloģijas “Bada spēles” otrā daļa “Spēle ar uguni” latviešu valodā vispirms nāca klajā e-grāmatas formātā. Šodien “Apgāda Zvaigzne ABC” pārstāve Kristīne Stepīte informēja, ka grāmata latviešu valodā izdota arī drukātā formātā.Kā atgādināja K.

Stepīte, Sūzena Kolinsa (1964) ir slavena amerikāņu rakstniece, kura lasītāju atzinību ieguvusi ar bestselleru sēriju “Zemzemes hronikas” (The Underland Chronicles). Romānu triloģijas “Bada spēles” (The Hunger Games) pirmās grāmatas izdošanas tiesības ir pārdotas aptuveni 40 valstīs. Šī romāna mērķa auditorija ir neierobežota, un pēdējos gados tas ir bijis viens no visvairāk pirktajiem romāniem visā pasaulē, kļūdams par īstu sensāciju. “Tas, kas lasītājus pārsteidza Sūzenas Kolinsas triloģijas pirmajā daļā “Bada spēles”, atgūs jaunu spēku un spraigumu triloģijas otrajā daļā “Spēle ar uguni”. Iemīļotie varoņi atgriezīsies, lai turpinātu cīnīties par savu dzīvību un brīvību. Lasītājiem būs iespēja atkal dzīvot līdzi sāpēm un pārdzīvojumiem, ar ko ik uz soļa nākas sastapties Sūzenas Kolinsas brīnišķīgajiem un vienlaikus sarežģītajiem raksturiem. “Spēle ar uguni” apburs ar sižeta vienreizīgumu, fantastisko vidi, kas ir tik reāla, romantiska un reizē šausminoša,” solīja K.Stepiņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja