Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Krutkas tirgonis policistiem pārmet piekaušanu aizturēšanas laikā

Tramīgi trešdienas rīts iesākās Jelgavas Stacijas ielas 10. namā – izmeklējot krimināllietu, tur ieradās Jelgavas policijas darbinieki, lai veiktu sankcionētu kratīšanu – izņemtu nelegālu alkoholu un cigaretes, kas dzīvoklī ilgstoši tirgoti. Netikuši miteklī pa metāla durvīm, likumsargi izsita mājas otrā stāva logu. «Krutkas» tirgotājs pēc policistu vizītes nogādāts slimnīcā ar pamatīgiem sasitumiem, viņš uzsver, ka miesas bojājumus bez iemesla nodarījuši policisti.
«Policijai bija informācija, ka tur notikusi nelegālā alkohola tirdzniecība, tāpēc kriminālprocesa gaitā tur tika veikta sankcionēta kratīšana,» portālam zz.lv ziņo Jelgavas policijas preses pārstāve Ieva Sietniece. Pēc likumsargu prasības dzīvoklī esošie durvis neesot atvēruši, tāpēc policisti dzīvoklī iekļuvuši caur logu. 

Dzīvoklī uzieti vairāki trauki ar alkoholam līdzīgu vielu, kā arī izņemts ap 1400 cigarešu. «Pēc aizdomās turētā aizturēšanas policisti konstatēja, ka viņam sejas rajonā ir nodarīti miesas bojājumi,» skaidro I.Sietniece. Tādēļ likumsargi «krutkas» tirgoni nogādājuši ārstniecības iestādē. Policijas pārstāve arī piebilst, ka likumsargi dzīvoklī noformējuši protokolu par nepakļaušanos policijas darbiniekiem. 

Kā Stacijas ielas 10. namā pārliecinājās zz.lv, mājas otrā stāva plastikāta logs nesen izsists, par ko liecināja vēl daļa lausku uz zemes. Dzīvoklim, kurā realizēts nelegālais alkohols un cigaretes, ierīkotas metāla durvis ar diviem atsevišķi atveramiem metāla lodziņiem. Miteklī strādāja civilā apģērbā tērpti policijas darbinieki, kas no komentāriem atteicās. Tur bija arī slimnīcā nogādātā vīrieša dzīvesbiedre, kas izskatījās nobijusies un atteicās no advokāta piedāvājuma pamest dzīvokli un pret vīru neliecināt. 

Advokāts Normunds Rečs zz.lv pauda neizpratni par policistu rīcību, apstrīdot nepieciešamību izsist otrā stāva logu. Policija gan uzsver – ja nerīkotos operatīvi, pierādījumi tiktu iznīcināti. Tirdzniecībā vainotais Viktors Gorohovs ar sejas sasitumiem un smadzeņu satricinājumu ārstējas Jelgavas slimnīcas Traumatoloģijas nodaļā. Viņš uzsver, ka policisti, iekļuvuši dzīvoklī, nogāzuši viņu zemē un sākuši spārdīt.

Stacijas ielas koka namā zz.lv sastapa arī kādu jaunieti, kurš teica, ka ieradies pēc cigaretēm. «Šodien laikam «točka» slēgta,» viņš secināja, neticis ierastajā dzīvoklī. Puisis neslēpa, ka turp dodas jau divus gadus. Viena cigarete maksājot sešus santīmus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas