Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Aptauja: Aprīlī mazliet audzis Saskaņas, ZZS un NA reitings

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
4 nevis 3
4
Skaitļi gan rāda, ka arī Vienotībai audzis reitings. Laikam Kremļa darbinieka saziņas līdzeklis negrib to atzīt virsrakstā. Nu neko - pašu publicētie skaitļi rāda, ka reitings augšā ir četrām lielajām partijām.
K-K
K
.... ATKAL KADS NEZINAMI KONSTRUETS, BET KARTEJAIS APTAUJAS PUFELIS, varbut ta ...PEC PASUTIJUMA UN PEC PLANA .... !!! ... Pec personigiem kvalificetu veletaju aptaujam un publiskotu attiecibu analizes un izvertejumiem, mans rezultats, kas vienmer ir bijusi daudz tuvak Freimana uzburtam, un seviski sakara ar NA aktualajiem velesanu rezultatiem, un tamdel realitatei !!!! ... NA ir jau drosi sasniegusi vismaz 20% veletaju piekrisanu tas valsts attistibas modelim, tas programmai un pat daudzu latvisko TIKUMIBU neseja VP kandidatam Levitam ... ... Drosi varam pienemt , ka 25 % --- 1/4 --- vel domajosie un neizlemusie pilsoni/veletaji (pienemams ka aptaujatie ir pilsonu karta) nevar piederet ne SX, ne ZZS, ne V, ne parejo nelojalo un irstoso partiju rindam .... !!!!.
Kas samaksāja aptauju?
K
Kas samaksāja aptauju - to Latvijas fakti noklusē. Kaut gan - jāpieprasa skaidri un gaiši visiem šiem zīlniekiem, kas pasūta štelles. Šoreiz, cik var noprast, kārtējo reizi maksājusi Saskaņa. Iespējams, mazāku naudiņu pārskaitījis Lembis no Puzes.
Dr.xy
D
Vai tad SC/ Vienotai Launuma Imperijai & GKR & Bela Russ barvedim,kremla cekistu maratonskrejejam,ir aptrukusies naudina,ka atkal ta pati nagu krasa. Kas attiecas uz uzraditajiem reitinga procentiem ,tad nedrikst aizmirst,ka ES un NATO Valsti Latvija,vel pagaidam,eksiste kremla cekistu propagandas un dezinformacijas masinerija.
ērce
ē
Saskaņa/VK ir pagātnes partija. Tā ved atpakaļ uz iekļaušanu Krievijā. Nacionālā Apvienība ir nākotnes partija. Tā stāv par latvisku Latviju.
Par Saskaņu!
P
Laiks sociāldemokrātiem!
Dr.xy
D
To : Par sasmaku ( 12.05.2015. 21 : 28 ) Nomierinieties ! Vel mazliet laiks ir palicis .Precizu lopu vagonu esalonu izbrauksanas laiku ,austrumu virziena , Jums pazinos savlaicigi .Atlauta bezmaksas bagaza 10 kg.
  • 4
  • 1
Juhans
J
Informacija melīga Vienotibai ,kuru vada rižā nevar būt tik daudz.
pilnigi slepeni
p
ushakovs jau esot pametis LV teritoriju,un aizbedzis uz krieviju,.lai izbegtu no atbildibas?
  • 2
  • 1
Dievmates katedrale
D
rus hibridmasa driz shturmes chemodanu pardotuves,bus jaizvacas liela steigaa,jo noziegums pret latvieshu tautu nedrikstes turpinaties. ddd
  • 3
  • 1
Dundukovs
D
Sarkanie naciķi un Aiča sarkanie pakalpiņi zaļā ādā var taču apvienoties vienā krievelnieku roķeli bučojošā partijā !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas