Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Bērziņam nav saprotama no ZRP aizgājušo rīcības loģika

Valsts prezidentam Andrim Bērziņam nav saprotama no Zatlera Reformu partijas (ZRP) aizgājušo deputātu rīcība, kuri ar paziņojumu par atšķelšanos vienlaikus uzsver savu atbalstu esošajai koalīcijai.

"Es nevaru spriest par šiem neatkarīgajiem [deputātiem], jo šie paziņoumi ir tik nesavienojami. Mēs aizejam, bet mēs par to balsosim. Tur kaut kas netiek pateikts līdz galam. Man šī situācija ir nesaprotama," intervijā Latvijas Radio sacīja A.Bērziņš.

"Protams, es saprotu - nepietiekama pieredze un cīņa par varu, bet pēc manām domām, ar šādiem cilvēkiem būs ļoti grūti atrast kādu kompromisu svarīgos jautājumos. Ja problēmjautājumu risināšanā nav vienotības jau sākumā, tad nav nekādas jēgas turpināt," uzskata A.Bērziņš.

Jau ziņots, ka svētdienas novakarē seši no ZRP saraksta ievēlētie deputāti - Klāvs Olšteins, Elīna Siliņa, Gunārs Rusiņš, Jānis Upenieks, Viktors Valainis un Jānis Junkurs - izplatīja paziņojumu, kurā norāda, ka nolēmuši izstāties no ZRP "nedemokrātiskās lēmumu pieņemšanas un savstarpējās neuzticēšanās dēļ", taču pauž atbalstu Valda Dombrovska valdībai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas