Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

FOTO: Topošās valdības ministri neformālākā gaisotnē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Fu
F
Lohi
pamela
p
Nu patiesi klaunu bars.Lustejās kā pirms mēra laikiem.b,Bērziņš paveicis ko likuši darba devēji- likvidējis valsts reālu varu un garantēts gandrīz gada garumā haoss valstī un noziedzības uzplaukums,ko pierāda uzbrukums Kažociņam.
kate
k
Vienīgā cerība ir Reformu partija (RP) ar to ministriem......,bet tagad viss apgriezies" ar kājām gaisā" ...Šusmas... Nav ko teikt....
Aina
A
Vējonim jāatrisina Inčukalna dīķu problēmas. Viņa ministrēšanas laikā tās tika piepildītas un tagad tās apdraud iedzīvotāju drošibu.
Senais
S
Tā lustīgā kompānija apliecina privātuma klātbūtni savā "dārziņā".
Vacija stav pie ratiem.
V
Dombrovskim (un vina komandai) (ari man) ) izdevas Latvijas ekonomiku ne tikai izglabt bet izvirzit par Eiropas visstraujak augoso ekonomiku, es domaju ka Straujuma nestaves pie ratiem un uzraviens bus vel specigaks, no ko Merkele.. tev ir specigi konkurenti..
Straujuma rulle.
S
es jau ta parasti milu kadus komentarinus uzrakstit, bet soreiz man ir mute ciet.
Juris Avotiņš
J
Kāpēc „sīkāk”? Ei, „Diena”! Tad es nelasu! Vairāk - www.jurisavotins.info
deviņi murgu mēneši
d
Vējonis jau tā raisīja neizpratni, bet kopš šīrīta panorāmas pērlēm no viņa sabiedrotā/saimnieka Ventspils Aivara (par nevajadzīgu un neizdevīgu klātbūtni NATO un murgiem pr ieroču tirgošanu), kļūst pat bail, ko tik zzs nav sadomājis darīt aizsardzības jomā...
Ics
I
Tie paši vēži tajā pašā kulītē !
haha
h
Tagad visi lēmumi atkarīgi no hūtaiņa, bet pamatā no Rikas, kurš Pauļu turēs šāviena attālumā no politikas, jo augstie elnerģijas tarifi ir jānotur, citādi nekādas peļnas no tiem ģeneratoriem un HESiem tam krenīnam nebūs. Aizvāca vienu no gudrākajiem ministriem, jo Rikam der tikai lielākie kretīni.Arī Demiteruks un tā veča ir Rikas kadri. Ko šis diktē, to šie dara, arī Kājiņvecis ir tai kompānijā. V savā bandā paņēma Trojas zirgu, drīz viņi par to pārliecināsies. vienotība ir nožēlojams veidojums.
Keramzīts<graudumam
K
DAŽREIZ BLEJ PAREIZI .JA NEBŪTU TAUTAS IENAIDNIEKS---NOTICETU.
Urrrāāā
U
Pēc neformālās apgaisošanās sekos formālā, boļševiku (šobrīd postpadomju politiski mafiozā oligarhija no BBC) akceptētā, lopiskā valsts izrīšana līdz pat Bauru pilnīgai iznīkšanai un savas valsts padirsšanai tuvākajos 30-50 gados.
Amalika
A
Novelu veiksi L.Straujumas valdibai un loti ceru,ka Straujum aka Ministru prezidents un B.Broka ka Tieslietu ministre sakartos Latvijas valsst Izglitibas sistemiu atbiulstosi Latvijas Satversmei, tas ir, ka no sis gada septembra visa Latvijas valsts teritorija valsts skolas, bernudarzos berni uzsaks macities Latvijas valsts valoda pret ko iestajas debilie, aprobezotie, alkatigie, egoistiskie Rumpis, veca Kanadas ragana, ASV prezidenta Busa klepja kuce Vikene, Zoodarza prezis Zatlers ari Berzina nostaja nav saprotama saja jautajuma. Patiesiba ta tacu ir tragedija Latviajs valstij, ka Latviajs prezidenti 23 gadu laika neko nav izdarijusi, la Latviajs valsti nostiprinatu latviesu valodu, lai skolas berni macitos valsts valoda kas ir pamatu pamats saliedetibai, svestautiesu integracijai. Loti ceru, ka si valdiba nekavejoties nonems Rumpim, Vikenei, Zatlerim, Berzinam nepelnitas lielas pensijas, ka viniem nonems visas privlegijas, kuras viniem pieskira banditiskie grupejumi - partijas par labu izkalposanos, ka vinus izmetis no valsts dzivokliem. Latvijas valsti 23. gadu pastavosais rezims ir amorals, necilvecigs, degradejos, netaisnigs un postoss.
padomdevejs
p
Pats galvenais sai valdibai, L.Straujumas vadiba, ir japanak, ka no sis gada pavasara visas Latvijas valsts, paasvaldibu skolas, macibu iestades, bernu darzos bernu/jauniesu izglitosana, apmacibas ir janodrosina 100% Latvijas valsts valoda- latviesi valda, jo tas ir ikvienas suverenas valsts pamatprincips, jo Latviajs Satversme ir noteikts, ka Latvijas valsti valsts valoda ir latviesu valoda un zidu n krievu nacistu rikotaja referenduma par okupantu valodas- krievu valodas legalizesanu ka otru valsts valodu tika pateiks, ka Latvija valsts valoda ir un bus latviesu valoda. Ka pirma svesvaloda visas skolas ir jamaca anglu valoda, nakosas var but vacu, spanu, krievu. Ja kada kopiena iebilst pret sadu prasibu, ikvienam ir tiesibas doties uz savu etnisko dzimteni vai apgut sev tikamo valodu svedienas skolas. Ka otrais galvenais uzdevums sai valdibai ir nekavejoties ir jaatcel zaglu, banditu Skeles un Slesera pienemtais likumus par uzturesaans atlauju tirgosanu, jo si likuma esamiba neatbilst ne Latvijas valsts nacionalajam interesen, ne ari ES interesem kopuma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas