Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Gerharda karti vēl var saplosīt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Brālim Kaudzītim
B
izlasi romānu pirms komentē. jaunpiebalga bija Čangaliena, bet Vecpiebalga-Slātava. Bet ja nopietni, 29 apriņķi ir stipri par daudz. Pietiktu ar deviņiem, Kurzemē divi- Ventspils un Liepājas, Zemgalē - Jelgavas un Jēkabpils, Latgalē - Rēzeknes un Daugavpils un Vidzemē kādi 3 - Valmieras, Ogres un Siguldas vai Jūrmalas plus Rīgas pilsēta
Vieteejais
V
Es redzu iespējas vēl ko apvienot, varētu iziet uz 21 teritoriju, katrā novadā pa 5 apgabaliem un Rīga! Tad pēc 10 gadiem uz kādiem 9 apgabaliem un tā līdz 3 apgabaliem.
Skolnieciņš
S
Pašvaldību domnieku algas uzlabosies. © Skolnieciņš 1999-bezgalība ¦~{
Kuru Gerharda karti?
K
Rimi, Maksimas, bankomāta vai ciklopa identifikācijas karti?
anna
a
Nebija ko darīt saskaitiju tautu,kas minēta zem kartes.sanāca 1 934 391.
Solidarizējos ar Ilmāra jautājumu
S
Jautājums ministram, kurš apreibst no deguna pilieniem, apreibis sēžas pie stūres un apreibis uzbrauc dievlūdzējai - kad beidzot Madona tiks pievienota pie Latgales? Tas dos ekonomisko izrāvienu gan Madonai, gan visai Latgalei.
Ilmārss
I
Madonu jāpievieno Latgalei un Rēzeknes novadam! Ceru, ka VARAM ministra biroja vadītāja madoniete Marika Zeimule to nokārtos!
Dainu tevs
D
Latvija, katris kretins kurs ienem kaut kadu amatu, lai ataisnotu savu eksistenci veic kaut kadas reformas.....ieteikums Gerhardam, kad sunim nav ko darit tas laiza savus pautus (latviesu tautas paruna)
Raimonds
R
Darbs beidzot ir jāizdara, jāpārtrauc stagnēt. Pašvaldību izlīdzināšanas fonda dotācijas māna mazās pašvaldības, ka tās ir uz kaut ko spējīgas.
ta nu gan
t
Nu ja, pilsēta ar 1934391 iedzīvotāju pasaules mērogā jau tāda mazpilsēta vien būtu. Ja vēlies, lai visa Latvija pārceļas uz ūdensgalvu Rīgu, tad tavas domas ir pareizā virzienā. Bet, ja vēlamies, lai Latvija būtu apdzīvota arī ārpus Rīgas, tad dotēt tālās pašvaldības, ir normāla politika. (Norvēģijā neesot nodokļi jāmaksā tiem, kas dzīvo ziemeļu rajonos). Ja šo reorganizāciju uz veco rajonu bāzes neiztaisīja tad, kad Tautas partija gribēja visu Latviju oranžu pārkrāsot, tad vai tiešām nevar likties mierā reiz ar tām reformām!?
  • 3
  • 2
bet nopietni?
b
Kāpēc bija nepieciešamas vairākas teritoriālās reformas, ja rezultāts ne ar ko neatšķiras... Un vēl - kur ir pamatojums šai reformas nepieciešamībai? Vai tā paredz kaut kādu reģionu attīstību... vai optimizēšanu... ha ha ha :D
pavisam nopietni
p
Bez kāda aprēķina savulaik izveidoja novadus, bez kādas jēgas tie pastāv. Tātad, atgriešanās būtībā pie tiem pašiem vecajiem rajoniem, ir tikai cikla noslēgšana. Citu jēgu nevajag meklēt, kā tikai bezjēdzīga darbības imitēšana.
  • 3
  • 0
Ēdelweiss
Ē
Kas tad ir tas Kaspars Gerhards ??? Cikzinams, tad šis Kaspars Gerhards ir visvecāka latvijas iznīcināsanas , nacionālā naida kurināšanas politmafijas klana VL-TB/LNNK ilggadējais rokaspuisis, kurš , lai realizētu savas latviski nacionalās pateiotiskās tieksmes, alkohaola reibumā-pielurbajies , sava mepilngadigā dela klatbutnē, apzinati un merktiecigi , brivdienā izmantojot dienesta auto, aratomobili , ar noluku sakroplot, uzbrauca 70 gadigai sievietei .... !!!! Interesanti, kapēc gan šim Kasparam Gerhardam līdz šim , par tadu latviski nacionali valstisko varondarbu nav pieškirtas vismaz 5 pieczvaigžnu blembas...???
serde
s
solis pareizā virzienā, bet vienā upē divreiz neiekāpsi. kamdēļ atjaunot vecos rajonus? Laiks ir gājis uz priekšu un mobilitāte augusi. kas bija labi 1980.ajos nebūs labi 2020.ajos. lielākas / mazāk pašvaldības vajag. Rīga, Ventspils, Liepāja, Jelgava, Valmiera, Jēkabpils, Daugavpils, Rēzekne, Ogre un ģeogrārfiskam līdzsvaram (lai nav par lielu) arī Tukums, Cēsis, Gulbene.
Piķelis
P
veco rajonu robežas atjaunot par novadiem, kam čangalienaa tik daudz siiko novadu?
Brālis Kaudzītis
B
Čangaļi ir no Vecpiebalgas. Bet slātavieši no Jaunpiebalgas. Čangaļiem nav daudz sīko novadu.
  • 5
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas