Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

papildināta ar VIDEO - Opozīcija ar ēnu kabinetu vēl nogaida, bet vienojas sadarboties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
-
-
Ja ēna kabinets sastāvētu *tikai* no profesionāliem, kompetentiem cilvēkiem *ārpus* JL, SCP un PS frakcijām, nu, būtu par ko tādu cerīgāku domāt.....
nu nu
n
Kā tad bez, Pabrikam ir... Vajag ticēt...
ululiņš
u
Es vairs nevienam neticu... Vēži ta tie paši... Un bez kules...
Lupa
L
PATIESI! Šoreiz likme ir pārāk augsta, lai kādas ambīcijas gūtu virsroku! Jums vēl tic un cer uz jūsu sirdsapziņu daudzi cilvēki Latvijā! Nedod, Dievs, ka tauta atkal tiktu pievilta! Lūdzu atcerieties, ka Gaisma ātrāk vai vēlāk uzvar! Un šajā brīdī NEVIENAM nav tiesības spēlēties ar Latvijas likteni! Lai Dievs jums palīdz!
Māra Bērziņa
M
Piekrītu tiem, kuri saka - LIKMES PĀRĀK AUGSTAS!Lai Dievs dod Jums visiem un visām gudrību visu personīgo atstāt malā!SHĒMOTĀJI VISOS LAIKOS GALU GALĀ ZAUDĒ!
WC
W
NRA "LAPA [Latvijas Apvienotā policistu arodbiedrība] arī lūgšot Valsts policijas priekšnieku Aldi Lieljuksi nenosūtīt uz protesta akciju policistus, kuri būtu bruņoti no galvas līdz kājām, lai tautas vidū neizraisītu vēlmi sākt kādas vardarbīgas darbības. Šajā protesta akcijā LAPA esot solījusi, ka nodrošinās, lai viss noritētu mierīgi, taču, ja valdības attieksme nemainīsies, citas akcijas varētu jau vairs nebūt tik mierīgas.
WC
W
Diena "Par kārtības nodrošināšanu pasākuma laikā kā organizatoru pārstāvji gādās Latvijas Apvienotās policistu arodbiedrības (LAPA) biedri. LAPA prezidents Agris Sūna pastāstīja, pasākumā piedalīsies apmēram 1000 policistu, kas arī vajadzības gadījumā varēs iesaistīties kārtības nodrošināšanā. Ja pasākumā kāds demonstrēs padomju vai nacistu simboliku vai plakātus ar aicinājumiem vardarbīgi gāzt valsts varu, arodbiedrības biedri rīkošoties adekvāti."
valdis
v
Sanaaks,ja Juusu koaliiciijaa nebuus Repshes,jo vinja darbiiba ,manupraat graava JL reputaaciju,sanaaks,ja tiks mainiita veeleeshanu sisteema,ja buus tautas veeleets prezidents,ja tiks likvideetas visas.uzsveru VISAS nevajadziigaas padomes,valdes,komisijas,kas kljuvushas par barotavu partijaam,kad tiks noteiktas adekvaatas algas ministriem un visaadiem departamentu direktoriem,kad bez attieciigaas augstaakaas izgliitiibas nevarees straadat par ministru,vai ienjemt citu vadosho amatu(piemeers Shlesers, Leishkalns,Veldre,Slakterisun daudzi citi),kad amatus ienjems pec profesionalitaates,nevis peec partijas piederiibas.Tie ir pirmie solji ,kas manupraat jaaizdara,jaanoskaidro kompetentaam iestaadeem,kas konkreeti ir iztukshojis valsts kasi,jo situaaciju,kaadaa mees atrodamies nav izraisiijusi pasaules kriize,to valdoshaa klikje var staastiit neizgliitotiem cilveekiem,veelu veiksmi,galvenais neatkaapties ,jo mees ejam pretim bojaa ejai,veel paaris taadi gadi un Latviju varees norakstiit,es ticu ,ka jums izdosies,ticu taapeec,ka juus neesiet nodarbojushies ar netiiraam naudas lietaam.Ciinja buus gruuta,jo Shkjeeles banda tik viegli varu neatdos,taapeec veelreiz veelu veiksmi!!!
starp citu.
s
Tikām, kamēr spriedāt - kā būtu, ja būtu - Tautas partija Jums soli priekšā! Nu tad atrotiet beidzot piedurknes un sāciet nopietni strādāt. Šī ir Iespēja - iespējams pēdējā! Brauciet uz perifēriju un runājiet ar cilvēkiem! Skaidrojiet situāciju.Rādiet labo gribu - strādāt Latvijai.
gusts
g
sanaks gan , ja paši gribēs strādāt tautas labā. un ministrus labak lai aicina specialistus kas nav koalīcijas partijās
zvirbulēns
z
Skataties, biedri, kas notiekās : Tautas partijas (TP) valde šodien nolēma aicināt Valsts prezidentu Valdi Zatleru nekavējoties izmantot viņam Satversmē dotās tiesības un nekavējoties atlaist Saeimu, informēja TP valdes locekle Vineta Muižniece. TP valde uzskata, ka patlaban gan Saeimai, gan valdībai ir tik zems uzticības reitings, ka tās nav spējīgas pieņemt sabiedrībai nepatīkamus, bet valsts attīstībai vitāli svarīgus lēmumus. Muižniece norādīja, ka TP nav pieņemama "bruģakmeņu demokrātija, kad vandāļa mests bruģakmens kļūst par argumentu politiskajā cīņā". TP valde un Saeima frakcijas šodien izplatījušas paziņojumu, kurā norāda, ka pēdējo dienu un nedēļu notikumi Latvijā liecina, ka paralēli globālās ekonomiskās krīzes ietekmei mūsu valstī norisinās arī notikumi un procesi, kas var novest pie dziļas politiskās krīzes un saimnieciska sabrukuma. "13.janvāra notikumi pie Saeimas ir kategoriski nosodāms vandālisma akts, kas nebūtu pieņemams nevienā Eiropas valstī. Taču mēs neredzam vienprātīgu nosodījumu pie Saeimas notikušajam no Valsts prezidenta, sabiedrības un viedokļa veidotāju puses. Vēl vairāk, rodas iespaids, ka daudzi sabiedriski politiski spēki ir ieinteresēti vardarbības turpmākā eskalācijā un klusībā vērtē to kā atbalstu savai politikai," uzsver TP politiķi. Visi līdz šim izskanējušie piedāvājumi risināt situāciju, piemēram, grozot Satversmi, reorganizējot valdību vai visu koalīciju, organizējot jaunus referendumus un veicot nebūtiskas izmaiņas Vēlēšanu likumā, nav adekvāti pašreizējai situācijai, brīdina TP. Saistībā ar valsts finanšu situāciju tuvākā pusgada laikā Saeimai un valdībai būs jāpieņem vesela virkne valstisku un bieži vien nepopulāru lēmumu krīzes pārvarēšanai. Šo lēmumu pieņemšanai un izpildei nepieciešams īpaši plašs sabiedrības atbalsts, ko var iegūt tikai pirmstermiņa Saeimas vēlēšanās. Pirmstermiņa Saeimas vēlēšanas šajos apstākļos ir vienīgā iespēja pārvarēt krīzi un atgriezt valsti uz stabilitātes un ilgtermiņa attīstības ceļa. Tāpēc pirmstermiņa Saeimas vēlēšanas ir jārīko nekavējoties, uzskata TP valde un Saeimas frakcija. Pēc TP domām, Saeimai ir nekavējoties jāsāk darbs pie pirmstermiņa parlamenta vēlēšanu tiesiskā regulējuma un jaunu vēlēšanu norises datums ir jānosaka jau šā gada pavasarī. Nepieciešams izšķirties par ārkārtas mēriem, lai nodrošinātu maksimālu sabiedrības iesaistīšanos politikā. Tādēļ TP aicina atbildīgus politiskos spēkus un atbildīgus sabiedrības locekļus izmantot Saeimas pirmstermiņa vēlēšanas, lai aktīvi un konstruktīvi iesaistītos politiskajos procesos.
matiss no meza
m
Diezvai tur kas ilgstošs sanāks - PS un JL jau savā laikā ir pašķīrušies...
Diemžēl
D
Nekas tur nesanāks. Jo JL un zināmā mērā arī tā atvasinājums PS ir nopietnas organizācijas, kurās pilns personību, bet aiz Štokija un Pabrika nekā nav - politiskais bērnudārzs, populisms un pašu tukšās ambīcijas.
?????
?
Vai tādēļ bija jāšķiras, lai atkal vienotos?
muša
m
šīm visām trim zolīdajām partijam beidzot ir jāapvienojas un latvieši par jums

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

NOSKATIES VIDEO


VIDEO: Opozīcija kļūst vienotāka

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas