Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ušakovs: 8. un 9.maijs ir kā Ziemassvētki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
liecības
l
Visā pasaulē krievi svin, protmas - neesmu redzējusi nevienu latvieti, kurš svinētu Padomju varas uzvaru. Lai gan kas tad Ušakovam - viņa uzdevums ir izpatikt saviem vēlētājiem - pamatā un pārsvarā politiķus vada tikai un vienīgi paša labuma meklējumi - tas viss ir cirks. Ušakovs ir jauns un slīpēts.
nita
n
te jums davana no manis milie mazs partriotisks sveiciens Manai Latvijai mosties Latvija, atver acis tev tas tik zilas, tik pilnas ar juru tev saule ir matos un zalums tev svarka mosties mana Latvija darga vai dzirdi ka cirulis vitero priecigs un zalajas plavas pienenes sauc ar zilajiem zvaniem zilausis zvana un vejins tik draiski makonus jauc vai dzirdi ka strauti calo un urdz un berza lapas sacukstas klusi birst abelem ziedi ka putenis balts vai dzirdi mana zeme, vai dzirdi mosties latvija dzimtene mana lauj celties man sparnos un laimigai but es saucu par kalniem un arem un plavam mosties Latvija gulets ir gana nita
Zirka
Z
Tam nu gan es nepiekrītu. Fašisms jau nebija nekāda medusmaize nevienai tautai. Gan Staļins, gan Hitlers, manuprāt, abi bija plēsoņas un pasaules pārdalītāji.
nita
n
Cik jauki murgo ja nacisms ir launums ha ha , tad kas ir komunisms pasaules zelta naba.???Apbrinoju Mielava kungu kursh ar savu klatbutni apliecina so sarkanbikshu aleshanos.Visu cienu musu patrioti kas slavinaja Latvijas brivibu un dziedaja odas brivibai, sakushi lerinat chashtushkas.Pee Mielava kungs tavs reitings manas acis ir zem 0.
andrejs
a
Lai ko mums tas Ušackis bāž ausīs, latviešiem absolūtais ļaunums bija padomju krievijas komunisms. Vēl šobrīd tas ir tādā pusmirušā stāvoklī, Baltijas valstīs, Ukrainā un citās savulaik okupētajās teritorijās tas saglabājies kroplīgā ušakiešu-kononoviešu veidā. Ušackis labāk būtu gādājis par kārtību un tīrību Rīgā, par labu visiem rīdziniekiem neatkarīgi no viņu pārliecības un etniskās piederības. Taču to viņš nespēj.
Sveiciens no Ukrainas
S
Okupācijas svinētāji dabū pa mici KYIV/LVIV, May 9, 2011 (UBO/Ukrainian News) – The annual Victory Day parade was uneventful in Kyiv as thousands of World War II veterans, young people and military equipment rolled down Khreshchatyk. There were no reports of problems in other parts of the country except for Lviv, where many considered the measure passed by the parliament and signed in law by President Viktor Yanukovych equating the Red Flag of Victory with the Ukrainian national flag a gross violation of Ukrainian sovereignty. In an incident that allegedly occurred at about 11:00 today on Lychakivska Street in Lviv, supporters of the Svoboda All-Ukrainian Association party have beaten up people wearing St. George ribbons who fired at them from pistols in Lviv, Ukrainian News reported About 1,000 Svoboda supporters moving a column noticed about 10,000 people with St. George ribbons and began demanding that they remove the ribbons. The people with St. George ribbons began to flee and about 100 Svoboda supporters ran after them. In response, one of the fleeing people opened fire on their pursuers. One of the Svoboda supporters was injured in the leg. The Svoboda supporters caught up with the shooter and his comrades, threw stones at them, beat the shooter, and smashed the heads of others. During the fight, one of the two sides sprayed nerve gas, which affected Pavlo Palamarchuk, a photographer from the Newspaper in Ukrainian. In addition, Ukrainian News' correspondent Vasyl Trukhan was wounded after he was hit in the head by a stone. The Svoboda supporters threw smoke bombs at the site of the fight. They left the scene after the incident, leaving the victims in the street. There were no police during the incident; a traffic police officer watched the fight from afar without intervening. The victims also stood up and fled, with some leading their comrades by the hand. To view a gallery of photos from the Kyiv Victory Day parade.
lauķe
l
Ausainais jau nu šoreiz lielu grēku uzņēmies - salīdzināt kristīgās pasaules svētkus ar staļinisko bandītu orģijām.....
liecības
l
Karš nesa postu visiem, īpaši sievietēm un bērniem, kurus izvaroja un spīdzināja bez šķirošanas. Par to tikai uzzinām no vecmāmiņām, kas patiesībā ir visu karu lielākais posts. Bet kas tad vīriešiem, galvenais, kurš kuru uzvarējis - Ne jau Staļins karoja cēlu mērķu vārdā, tas ir pierādīts ar dokumentāliem faktiem.
uhņem
u
Dažus ziemassvētku svinētājus ar lentītēm, bet ķēmā jau manījām
lux
l
Malacī Diena! Labā karikatūra par pašpasludināto Ziemassvētku vecīti.
Antons
A
a kur sala teetis ( ģed moroz) ar sniebaltiiti ( sņeduročku) ???
lux
l
Būtu interesanti Valsts kontrolei pasekot, kādi līdzekļi izšauti okupantu pēctčiem par godu. Neba jau okupantu poēcteči no savas kabatas maksāja. Principa jautājums. Ja jau kreivi vairs godu neprot, jāsāk ar viņiem runāt viņu valodā.
Ministry of Truth
M
Tad tu no savas kabatas? Vai Rīgas pilsēta no mūsu nodokļiem? Tās ir būtiskas lietas.
luxam
l
Nesatraucies, tavi lūzera graši salūta organizētājiem nav vajadzīgi.
lux
l
Interesanti, no kādiem līdzekļiem apmaksās uguņošanu par godu okupantIem un viņu pēctečiem. Nē, nu jau sākas kaut kads absurda teātris. ES valstī uguņošana dienā, kad KGB PutIns mākoņnus kliedē, lai varētu pabruakāt ar kāpurķēdēm pa SL.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas