Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Vēl daudz neskaidrību par atbildības jomu sadalījumu jaunajā valdībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Latvietis
L
Kuŗš te iedirsās ? Mēs, latvieši, savu Saeimu mīlam. Saeimu atlaist var tikai valsts prezidents. Mūsu prezidents nekad neies pret savu tautu. Reiz jau atlaida muļķības pēc. Tāpat visus ievēlēja atpakaļ, jo nav jau pat neviena labāka, ko likt vietā.
patriots patriotam
p
Nekas nesanāks, tavas bestijas vietā nav gudrākas bestijas visā Latvijā, ko likt viņas vietā. To ļoti labi saprot arī Latvijas prezidents. Viņš jau nav muļķis, ka gudru sievieti atstās aiz borta. Latviešu tauta uzticas viņai un tas ir galvenais. Prokrieviskā cilvēciņu masa var riet un irst. Labāk būtu īrušies prom - teiksim uz Krieviju, kur ir viss, kas nepieciešams bezrūpīgai dzīvei.Mūsu karavāna iet savu ceļu.
patriots
p
Tava Ābolene ir tieši prokrieviski orientēta. Vai neesi manījis viņu rijam zivju olas Vešņakova pieņemšanās? Gandrīz visi virs 45 gadiem ir samaitāti padomieši.
  • 0
  • 0
patriots
p
Pirmais konstruktīvais solis būtu no Saeimas izmēzt to Rižo Bestiju.
Juhans
J
SM ir vērta 4 parastās ministrijas.
pretigi pat lasiit
p
shos nemitigos murgus par sheemoshanu.aboltinai,ka vienmeer,vairaak vajag,nabagi,apbizhotie...ka man jusu zeel.
to >>>zvirbulens
t
no tavas mutes lai piepildas tavi vaardi.
zvirbulēns
z
Kučinskis nezveidos valdību, nekļūs par premjeru!
patriots
p
Arvien vairāk sāk izskatīties, ka notiks ārkārtas vēlēšanas. Ja tā tas būs, viena lieta ir droša: Vienotībai būs lielas grūtības pārvarēt 5% barjērju.
Bijušais komjaunatnes aktīvists Rei
B
Šo iedomīgo un kaprīzo dāmīti vajadzētu turēt pa lielu gabalu no valdības!
  • 2
  • 0
parlamenta ārkārtas vēlēšanu gadīju
p
jo vieta nākamajā Saeimā viņai un Zaķim "nespīd" ne caur Honkongu, ne balsu pirkšanu
  • 2
  • 0
Zaķim ir privātas intereses Satiksm
Z
Kas izdotos, ja Lībiņa-Egnere iegūtu tieslietu ministra portfeli. Tādēļ Vienotībai par katru cenu ir nepieciešamas Tieslietu un Satiksmes ministrijas.
  • 2
  • 0
ir nepieciešams parlamenta "re
i
Ņemot vērā, ka pēc pēdējām vēlēšanām ļoti stipri ir mainījušies partiju reitingi, un arī to, ka nav īstas pārliecības par atsevišķu Vienotības personāliju tiesībām atrasties Saeimā, ir nepieciešamas parlamenta ārkārtas vēlēšanas. Pēc vēlēšanām varētu būt daudz skaidrāks, kuras partijas veido valdību, un kurai partijai cik ministru portfeļi pienākas.
  • 2
  • 0
Āboltiņa, šķiet, ir saglabājusi cer
Ā
Lielākas prasības, nekā pēc mandātu skaita pienākas var nozīmēt mēģinājumu izšūpot Kučinska valdību. Sak, mēs jau labprāt sadarbotos, bet mums nedod tās ļoti svarīgās ministrijas, bez kurām Vienotība nevar iztikt, piedodiet, ministrijas, kuras bez Vienotības cilvēkiem nevarēs pilnvērtīgi strādāt valsts un Tautas labā! Un, ja izdodas izšūpot Kučinska valdību un "piežmiegt" savējos nekandidēt, tad, kas zin...
  • 2
  • 0
matemātika
m
Koalīcijai kopā ir 63 mandāti. Dalot to ar 14 ministru portfeļiem, uz katriem 4,36 mandātiem ir pa vienam ministra portfelim. Tātad, ZZS ar 21 mandātu pienākas 4,8 ministru portfeļi (noapaļojot - 5), Vienotībai ar 23 mandātiem pienākas 5,2 ministru portfeļi (noapaļojot - 5), bet Nacionālajai Apvienībai ar 17 mandātiem pienākas 3,9 ministru portfeļi (noapaļojot - 4). Līdz ar to Vienotībai un ZZS pienākas pārraudzīt katrai pa piecām ministrijām, bet Nacionālajai apvienībai - četras. Ja vien Ministru prezidenta amats netiek vērtēts kā divu ministru portfeļu vērts.
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas