Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Circene: PVO atzinīgi vērtē Latvijā īstenotās nozares reformas

Pasaules Veselības organizācija atzinīgi vērtē Latvijā īstenotās veselības aprūpes nozares reformas, atzina veselības ministre Ingrīda Circene, kura trešdien un ceturtdien Oslo piedalījās Pasaules Veselības organizācijas Eiropas reģiona konferencē Veselības aprūpes sistēmas un ekonomiskā krīze.

Konferencē ar mērķi pārrunāt finanšu un ekonomiskās krīzes ietekmi uz veselības aprūpes sistēmām un dalīties pieredzē par reģiona valstu rīcību ierobežota budžeta apstākļos tika aicināti piedalīties valstu veselības un finanšu ministri.

Konferences ietvaros veselības ministre I.Circene tās dalībniekus iepazīstināja ar Latvijas pieredzi, strukturālās reformas īstenojot saspringtos sociālekonomiskajos apstākļos, veiktajiem pasākumiem sabiedrības veselības uzlabošanai un darbu pie plānotā veselības aprūpes finansēšanas modeļa maiņas.

"Šī konference ir ļoti vērtīga, jo ļauj apmainīties ar pieredzi un ieteikumiem rīcībai veselības aprūpes sistēmu stiprināšanai. Pasaules Veselības organizācija atzinīgi vērtē Latvijā īstenotās veselības aprūpes nozares reformas. Vēl vairāk - mēs tiekam minēti kā pozitīvais piemērs, kā efektīvi un strukturāli sakārtot nozari pēckrīzes periodā," norādīja veselības ministre.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ministra dīvainais plāniņš

Spiedošā demogrāfiskā situācija un darbaroku trūkums liek skatīties bērnu kopšanas atvaļinājuma saīsināšanas virzienā, raidījumā Spried ar Delfi šonedēļ, jāatzīst, visai drosmīgi paziņoja labk...

Teherānas mērenība

Ņujorkā notiekošās ANO Ģenerālās asamblejas 79. sesijā plašu ievērību piesaistīja Irānas jaunā prezidenta Masuda Pezeškiāna uzruna, kuras laikā izskanēja mājieni, ka Teherāna būtu gatava atkal no...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē