Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Nedēļas nogalē slēgs Gaujas tiltu Siguldā; satiksmes ierobežojumi daudzviet Latvijā

Sestdien un svētdien uz Latvijas autoceļiem daudzviet gaidāmi ievērojami satiksmes ierobežojumi, portālu Diena.lv informēja Latvijas Valsts ceļi.

Būtiski satiksmes ierobežojumi no sestdienas pēcpusdienas līdz svētdienas rītam būs Siguldā sakarā ar sarīkojumu Dabas koncertzāle. Tā ietvaros no sestdienas, 9. augusta, plkst. 16 līdz svētdienas, 10. augusta, plkst. 5 satiksmei tiks pilnībā slēgts autoceļš Inciems–Sigulda–Ķegums (P8) posmā no Turaidas muzejrezervāta līdz Cēsu un Raiņa ielu krustojumam Siguldā, tajā skaitā tilts pār Gauju. Iespējamais apbraukšanas maršruts – caur Murjāņiem (A3) un Raganu (P7).

Svētdien, 10. augustā, satiksmes ierobežojumi paredzēti arī Mārupes novadā, kur norisināsies Skrituļslidošanas maratons. Dienas laikā īslaicīgi tiks ierobežota satiksme uz lidostas Rīga pievedceļa līdz viaduktam ar Ventspils šoseju (A10), kā arī K. Ulmaņa gatvē posmā no viadukta līdz Upesgrīvas ielai Rīgas centra virzienā. Sarīkojuma laikā periodiski tiks sašaurināta brauktuve un satiksmi regulēs Valsts policija.

Savukārt Cēsu apkaimē, svētdien, 10. augustā, norisināsies Latvijas kalnu divriteņu maratona posma sacensības. To ietvaros plkst.11-17 būs īslaicīgi satiksmes ierobežojumi sacensību trasē, kas ved pa apkārtnes lauku ceļiem. Arī tur satiksmi regulēs Valsts policija.

Tikmēr valsts autoceļu tīklā turpinās aktīva remontdarbu sezona, un būvdarbu izraisīti apgrūtinājumi uz pieciem valsts galvenajiem autoceļiem autovadītāju nokļūšanu galamērķī var paildzināt pat par 30-40 minūtēm.

Kurzemes virzienā tas attiecas uz Ventspils šoseju (A10) pie Talsiem un uz Liepājas šoseju (A9) posmā no Vecpils pagasta līdz pat Grobiņai. Zemgalē tas skar autoceļu Rīga–Jelgava–Lietuvas robeža (Meitene) (A8) no Jelgavas līdz pat Lietuvas robežai. Vidzemē autoceļā Inčukalns–Valmiera–Igaunijas robeža (Valka) (A3) ar satiksmes apgrūtinājumu sastapsities Vaidavas pagastā. Savukārt Latgalē tas attiecas uz autoceļu Jēkabpils–Rēzekne–Ludza–Krievijas robeža (Terehova) (A12) posmā no Viļāniem līdz Rēzeknei. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas