Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Rēzeknē degusi divstāvu māja, Rīgā - apģērbs un dvielis

Svētdienas rītā plkst.7.50 pabeigta ugunsgrēka dzēšana Rēzeknē, kur bija aizdegusies divstāvu ķieģeļu māja ar piebūvi, informēja Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).Izsaukums uz ugunsnelaimi bija saņemts plkst.5.34. Daugavpils ielā bija aizdegusies piebūve un divstāvu dzīvojamās mājas siena un jumts 92 kvadrātmetru platībā.Viens cilvēks no ēkas ir evakuēts. Kā iespējamais aizdegšanās iemesls varētu būt neuzmanīga rīcība ar uguni.

Sestdien kādai sievietei gatavojot ēdienu, aizdedzies apģērbs un dvielis.

Izsaukumu uz notikuma vietu Rīgā, Silciema ielā, VUGD saņēmis plkst.16.03. 64 gadus veca sieviete gatavojusi ēdienu, kā rezultātā aizdedzies viņas apģērbs un dvielis. Cietušā nodota mediķu pārraudzībā.

Sestdien plkst.9.30 VUGD izsaukumu saņēmis arī uz Liepāju, Siļķu ielu, kur divi 27 gadus veci vīrieši saindējušies ar dūmiem, jo stipri piededzis ēdiens.

Daugavpils novada Tabores pagastā, sestdien pēc plkst.21 degot vienstāvu dzīvojamai mājai 20 kvadrātmetru platībā, cietis 60 gadus vecs vīrietis. Iespējamais aizdegšanās iemesls varētu būt bojāta apkures iekārta.

Savukārt naktī, plkst.2.41, Jelgavā, Kungu ielā, divstāvu dzīvojamā mājā 59 gadus vecs vīrietis neuzmanīgi rīkojies ar uguni, kā rezultātā aizdedzies dīvāns divu kvadrātmetru platībā.


Kopumā Latvijā aizvadītajā diennaktī cietuši pieci cilvēki, izglābti - četri. Noticis 21 ugunsgrēks: no tiem novados - 12, bet Rīgā un citās republikas nozīmes pilsētās - pa četriem.

VUGD veicis 15 glābšanas darbus: no tiem Rīgā - septiņus, novados - sešus, bet citās republikas nozīmes pilsētās - divus.

VUGD aizvadītajā diennaktī saņēmis deviņus maldinājuma zvanus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas