Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Piesaki savu Latvijas lepnumu!

Katrā Latvijas nostūrī dzīvo un strādā ļaudis, kas citiem padara dzīvi labāku tikai ar to vien, ka viņi ir līdzās un, neprasot, nedomājot par materiālu labumu, iet un dara. Latvijas lepnums ir iecerēts, lai atrastu un godinātu šos sirsnīgos, pašaizliedzīgos un nesavtīgos cilvēkus.

Ar savu lasītāju, skatītāju un lietotāju starpniecību laikraksts Diena , TV3 un draugiem.lv, grib uzzināt viņu vārdus un pastāstīt par viņu labajiem darbiem. Mēs vēlamies godināt tos cilvēkus, kas dara vairāk, nekā kāds no viņiem to varētu prasīt vai sagaidīt, sarežģītā situācijā nepaliek malā, bet iet un dara, lai palīdzētu, piepildītu cerību un sapni, izglābtu, atbalstītu.

Akciju Latvijas lepnums jau devīto gadu organizē laikraksts Diena un TV3, piedaloties draugiem.lv. Pagājušā gadā akcijas laikā saņems ap 500 pieteikumu. Pieteikti tika cilvēki gandrīz no visiem novadiem un pilsētām.

Piesakiet savu kandidātu akcijai Latvijas Lepnums 2012, sūtot vēstules uz [email protected] vai pa pastu Mūkusalas 15, Rīga, LV-1004. Pieteikuma anketas iespējams aizpildīt arī portālos - www.diena.lv  - http://www.diena.lv/dienas-projekti/latvijas-lepnums  www.tv3.lv un www.draugiem.lv/latvijaslepnums

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli



2017. gada stāsti

Vairāk 2017. gada stāsti


2016. gada stāsti

Vairāk 2016. gada stāsti


2015. gada stāsti

Vairāk 2015. gada stāsti


2014. gada stāsti

Vairāk 2014. gada stāsti


2013. gada stāsti

Vairāk 2013. gada stāsti


2012. gada stāsti

Vairāk 2012. gada stāsti


2011. gada stāsti

Vairāk 2011. gada stāsti


Jaunumi

Vairāk Jaunumi