Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Raķeštrieciens aizdedzina krievu kuģi un zemūdeni

Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenā izlūkošanas pārvalde apstiprinājusi informāciju, ka naktī uz trešdienu notikušajā Ukrainas bruņoto spēku raķešuzbrukumā Sevastopoles kuģu rūpnīcai Krimā postījumus guvuši divi remontdokos atrodošies Krievijas jūras kara flotes kuģi, vēsta RBK-Ukraina.

Kanāls Shot ziņoja, ka postījumus guvusi dīzeļelektriskā zemūdene Rostov na Donu un lielais desantkuģis Minsk, kas aizdegušies sausajos dokos.

Uz sekmīgo triecienu reaģējis arī Ukrainas Gaisa spēku komandieris ģenerālleitnants Mikola Oleščuks, kurš ierakstā Telegram solījis arī turpinājumu: "Kamēr okupanti mētājas apjukumā un joprojām mēģina atgūties no nakts triecieniem Sevastopolē, izsaku pateicību Ukrainas Gaisa spēku pilotiem par teicamu kaujas darbu! Turpinājums sekos!"

Krievijas Aizsardzības ministrija trešdien informēja, ka naktī Ukrainas spēki raidījuši 10 spārnotās raķetes pret kuģu remonta rūpnīcu Sevastopolē un trīs bezekipāžas kuterus pret Krievijas karakuģiem Melnajā jūrā. Krievijas pretgaisa aizsardzības spēki esot notriekuši septiņas raķetes, bet patruļkuģis Vasiļij Bikov iznīcinājis abus kuterus. Sevastopoles okupācijas administrācijas vadītājs Mihails Razvožajevs paziņoja, ka kuģu rūpnīcā pēc trieciena sācies ugunsgrēks, cietuši 24 cilvēki, četri no viņiem guvuši vidēja smaguma ievainojumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits