Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Šonedēļ sāksies biļešu tirdzniecība uz 2020. gada Positivus festivālu

Šonedēļ sāksies biļešu tirdzniecība uz 14. Positivus festivālu, kas 2020. gadā notiks 17 un 18. jūlijā. Pirmās biļetes Fan Tickets uz festivālu par īpaši izdevīgu cenu tirdzniecībā būs pieejamas ierobežotu laiku - tikai no 10. līdz 25. oktobrim.

2020. gada vasarā 17. un 18. jūlijā Salacgrīvā notiks jau 14. Positivus festivāls, kas divu dienu garumā pulcēs tūkstošiem mūzikas un mākslas festivāla apmeklētāju no visas pasaules. Positivus festivālā trīspadsmit gadu laikā ir uzstājušās tādas zvaigznes kā Muse, Imagine Dragons, Twenty One Pilots, The XX, The Prodigy, Kraftwerk, Sigur Rós, Ellie Goulding, The 1975, Disclosure, Underworld, Manic Street Preachers, James, Moby, Sinéad O’Connor, Robert Plant, Bastille, The Kooks, Years & Years un daudzi citi ievērojami ārzemju un pašmāju mākslinieki.

Tikai no 10. līdz 25. oktobrim festivāla mājaslapā www.positivusfestival.com, Biļešu servisa kasēs un interneta vietnē bilesuserviss.lv pirmās biļetes uz Positivus festivālu būs pieejamas par Fan Tickets biļešu cenu. Divu dienu biļete bez telts vietas maksās 49 eiro, ar telts vietu - 57 eiro, vienas dienas biļete maksās 39 eiro. Biļešu cena mainīsies no 26. oktobra un pārējie biļešu veidi pārdošanā nonāks 2020. gadā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Sākums

Vairāk Sākums


Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Mākslinieki

Vairāk Mākslinieki


Foto & video

Vairāk Foto & video