Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

VEF Rīga un BK Ventspils spēle notiks par spīti ventspilnieku veselības problēmām

Latvijas Basketbola līgas pufināla spēle starp VEF Rīga un BK Ventspils ceturtdien pulksten 19.30 notiks par spīti veselības problēmām, kas skārušas vairāk kā pusi Venstpils komandas.

APTAUJA: Kuras komandas spēlēs LBL čempionāta finālā?

Dienu pirms pirmās pusfināla spēles Rīgā, vairākiem BK Ventspils spēlētājiem parādījušās vīrusa pazīmes. Ceturtdien rīta treniņā piedalījušies tikai pieci spēlētāji – Armands Šķēle, Lauris Blaus, Ronalds Zaķis, Mateo Kedžo un Artūrs Bērziņš. Turklāt Bērziņš vēl iepriekšējā vakarā bijis negatavs spēlēt.

Sākotnēji BK Ventspils pārstāvji centās vienoties ar VEF Rīga par spēles pārcelšanu, taču rīdzinieki nav piekrituši šādam variantam. Jāpiebilst, ka vienošanās starp komandām bija vienīgais risinājums, jo reglaments neparedz cīņas pārcelšanu, ja kāda no komandām nevar nodrošināt pietiekamu spēlētāju skaitu.

Pirms braukšanas uz Rīgu Ventspils komandas ārsts vēlreiz pārbaudīs spēlētāju gatavību doties laukumā, tāpēc, iespējams, Latvijas čempioni Rīgas Olimpiskajā sporta centrā laukumā nedosies labākajā sastāvā.

Latvijas Basketbola līgas pirmās pusfināla spēles sākums paredzēts ceturtdien pulksten 19.30 Rīgas Olimpiskajā sporta centrā. Ventspilnieki plāno galvaspilsētā ierasties ap pulksten 18.

BK Ventspils un VEF Rīga komandu ceļi krustojušies pēdējo divu Latvijas čempionātu izšķirošajās cīņās. Pirms diviem gadiem spēlēs par trešo un arī pērn pusfināla sērijā ar 3:0 pārāks bija Ventspils klubs.

Šogad VEF Rīga uzaudzējis muskuļus. To pierāda ne tikai otrā vieta regulārajā turnīrā, bet arī sīkstā spēkošanās ar ventspilniekiem Baltijas līgas ceturtdaļfinālā, kur BK Ventspils uzvarēja tikai izšķirošajā trešajā spēlē.

Ventspilniekus pusfināla sērijas vidū gaida arī izbrauciens uz Baltijas līgas finālturnīru, tāpēc vajadzēs daudz spēka. VEF Rīga treneri tikmēr sūkstās par to, ka biežie savainojumi lieguši pilnvērtīgi sagatavoties cīņai.

Otrā pusfināla pārī  starp Barons un BK Valmiera pirmā spēle notiks sestdien.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi