Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

papildināta (19:39) - Samoilovs un Šmēdiņš pārliecinoši pirmo reizi šosezon sasniedz pusfinālu

Latvijas vadošais pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš Argentīnas pilsētā Korjentesā pirmo reizi šosezon sasniedza Pasaules kausa izcīņas posma pusfinālu. Izslēgšanas turnīra otrajā kārtā viņi ar 2-0 (21:18, 29:27) pārspēja austriešus Klemensu Dopleru un Aleksandru Horstu, bet ceturtdaļfinālā pārliecinoši ar 2-0 (21:9, 21:13) sakāva vāciešus Sebastianu Dollingeru un Štefanu Vindšeifu.

Turnīrā ar devīto numuru izliktie Samoilovs un J. Šmēdiņš joprojām nav zaudējuši nevienā setā. Pusfinālā viņu pretinieki būs brazīlieši – Evandru/Vitora Felipes un Pedru/Brunu divcīņas uzvarētāji. Spēles sākums paredzēts svētdien pulksten 20.30 pēc Latvijas laika.

Priekšsacīkstēs Samoilovs/J. Šmēdiņš ar 2-0 (21:15, 21:15) pieveica norvēģus Īveru Andreāsu Horemu un Jeiru Eithunu, ar 2-0 (21:16, 21:17) pārspēja šveiciešus Filipu Gabatūleru un Jonasu Veingartu, bet pēdējā spēlē ar 2-0 (21:16, 21:16) uzvarēja mājiniekus Pablo Bianši un Pablo Migelu Svaresu, automātiski nodrošinot dalību izslēgšanas turnīra otrajā kārtā jeb astotdaļfinālā.

Izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā Ruslans Sorokins un Toms Šmēdiņš piekāpās vāciešiem Sebastianam Dollingeram un Štefanam Vindšeifam, bet Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Pēda iekļuva ļoti spēcīgā apakšgrupā, kurā zaudēja visās trīs spēlēs.

Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš arī sezonas pirmajos divos posmos Ķīnā sasniedza labākos rezultātus starp Latvijas duetiem. Fudžu Open  viņi vienīgie iekļuva izslēgšanas turnīrā, bet Šanhajas Grand Slam turnīrā spraigā cīņā astotdaļfinālā piekāpās vāciešiem Jūliusam Brinkam un Sebastianam Fuhsam.

(ziņa papildināta ar ceturtdaļfināla rezultātu pirmajās divās rindkopās)


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi