Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Milānā valda zili melnie

Vētrains spēles sākums Milānas Inter futbolistu izpildījumā atstāja ēnā otru šīs pilsētas lielklubu AC Milan, kas pēc 0:2 zaudējuma UEFA Čempionu līgas pusfināla spēlē varēja būt gandarīts, ka starpība pirms nākamnedēļ paredzētās atbildes spēles nebija vēl lielāka. "Puiši spēlēja ar sirdi un galvu. Esam laimīgi, taču jābūt uzmanīgiem. Sperts tikai viens mazs solītis uz priekšu, nekas vairāk," pāragras svinības pēc spēles centās novērst Inter galvenais treneris Simone Indzagi.

Par favorītu uzskatītais AC Milan nominālajā mājas spēlē atgādināja vien ēnu no komandas, kas spilgti sevi apliecināja iepriekšējās Čempionu līgas izslēgšanas kārtās, taču to noteica varenais spēles sākums Internazionale futbolistu izpildījumā. Jau astotajā minūtē Edins Džeko pēc centrējuma guva pirmos vārtus spēlē, trīs minūtes vēlāk Henriks Mhitarjans zili melno pārsvaru dubultoja, bet vēl pāris minūšu vēlāk ļoti tuvu vēl vienam vārtu guvumam bija Hakans Čalhanolu – viņa tālšāviens spēcīgi norībināja vārtu stabu.

"Ir sarežģīti, ja pirmajās piecpadsmit minūtēs dabūjam pa zobiem. Pagāja laiks, līdz tikām atpakaļ spēlē, taču nolemtības sajūta palika arī turpinājumā. Tā nedrīkst, jo šī bija tikai pirmā spēle. Nedrīkstējām nolaist galvu," vīlies par komandas biedru reakciju pēc neveiksmīgā sākuma bija AC Milan aizsargs Fikajo Tomori. Lai gan spēles turpinājumā Rossoneri reizumis izdevās pārņemt iniciatīvu, labākas iespējas gūt vēl vārtus bija Inter komandai. "Maiks Meņāns ar diviem maģiskiem atvairījumiem saglabāja AC Milan izredzes vēl pacīnīties par iekļūšanu finālā," milāniešu vārtsargu izcēla laikraksts La Gazzetta dello Sport.

Atbildes spēle turpat, San Siro stadionā Milānā, paredzēta otrdien.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi