Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kankunas "burbulī" Meksikā bruģēs ceļu uz olimpisko Tokiju

Triju turnīru sērijai Meksikā būs būtiska nozīme pludmales volejbolistu cīņā par kvalificēšanos vasarā paredzētajām Tokijas olimpiskajām spēlēm. Pozīcijas olimpiskajā rangā Kankunā lūkos uzlabot Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, bet ceļazīmi jau iepriekš nodrošinājušajiem Latvijas duetiem plāni atšķiras.

Pirms paredzētās došanās uz Meksiku negaidīti Turcijā iestrēguši Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs, kuri tur aizvadīja treniņnometni. Pošoties ceļā uz Kankunu, 2012. gada Londonas olimpisko spēļu medaļniekam Pļaviņam konstatēta inficēšanās ar Covid19. Komanda apsver iespēju doties uz kādu no nākamajiem Meksikas turnīriem, ja sportists pagūs izveseļoties un vīruss nebūs skāris arī Toču.

Latvijas vadošais dāmu duets Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka piedalīsies tikai otrajā no trim turnīriem, par ko Graudiņai izdevies vienoties ar viņas pārstāvētās Dienvidkalifornijas Universitātes pārstāvjiem. Pirmajā un trešajā Kravčenoka piedalīsies kopā ar vienu no Latvijas labākajām jaunajām pludmales volejbolistēm Varvaru Brailko.

Abi minētie dueti dalību olimpiskajās spēlēs nopelnīja jau 2019. gada nogalē īpašā kvalifikācijas turnīrā, bet Aleksandram Samoilovam un Jānim Šmēdiņam Meksikas turnīros var izšķirties iespēja viņiem pievienoties. Provizoriskajā olimpiskajā rangā viņi šobrīd ieņem 17. vietu, bet 13. jūnijā pie ceļazīmes uz Tokiju tiks 18 labākie dueti. 

Meksikas burbuļa pirmā turnīra kvalifikācija sāksies piektdien, bet pamatsacensības norisināsies no sestdienas līdz otrdienai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi