Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

LHV izveido pieeju Krievijas biržai MICEX

Šā gada 4. jūnijā ieguldījumu brokeru sabiedrība LHV paplašināja savu pakalpojumu klāstu, piedāvājot klientiem tirgoties Krievijas lielākajā fondu biržā MICEX, kurā kotējās vairāk kā 600 emitentu ar kopējo kapitalizāciju virs 900 miljardiem ASV dolāru. Jau labu laiku investori no Baltijas ir interesējušies par Krievijas augošo vērtspapīru tirgu un tagad viņiem ir iespēja tajā piedalīties.

Izveidojot pieeju Krievijas lielākajai biržai MICEX, LHV paplašina savu klientu investīciju iespējas, turklāt, par pieņemamu cenu. Darījumu komisijas maksa ir 8 LVL + 0.3%. MICEX ir vadošā vērtspapīru birža Krievijā. Tajā kotējās tādi uzņēmumi kā Gazprom, RAO UES, LUKOIL, Sberbank, Rostelecom, Mobile Telesystems, Tatneft un citi. Pagājušajā gadā privāto investoru skaits ir dubultojies, sasniedzot 240 tūkstošus. Sīkāku informāciju par biržu var iegūt mājas lapās www.micex.ru (krieviski) un www.micex.com (angliski). Papildus informācija: Māris Rambaks Latvijas brokeru nodaļas vadītājs Tel. +371 6 750 2100 E-pasts: [email protected] Par LHV | Dotajā brīdī LHV piedāvā pieeju 18 dažādu valstu biržām, multivalūtu kontus, plašu ieguldījumu fondu klāstu un bezmaksas investīciju konsultācijas. Baltijas valstīs LHV ir vadošais privāto investoru online brokeris ar konkurētspējīgu reāllaika tirdzniecības platformu, plašāko pakalpojumu klāstu un augstu pievienoto vērtību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Eleving Group IPO tuvojas noslēgumam

Otrdien, 8. oktobrī, noslēgsies Latvijā dibinātās finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupas Eleving Group sākotnējais publiskais akciju piedāvājums (IPO). Investori no Baltijas un Vācijas var parakstīties u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses