Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 7. oktobris
Daumants, Druvvaldis

“Norvik banka” kļūst par biedru visās Baltijas fondu biržās

Š.g. 11.aprīlī AS “Norvik banka” ir apstiprināta par biedru Rīgas, Tallinas un Viļņas fondu biržās. “Norvik banka” tagad kļuvusi par septiņpadsmito uzņēmumu, kuram ir vienotā Baltijas biedra statuss.“Norvik banka” dibināta 1992.gada 29.aprīlī un tā ir universāla komercbanka ar Īslandes – Latvijas kapitālu. Banka darbojas Latvijas un starptautiskajos finanšu tirgos, piedāvājot tās pakalpojumus plašam klientu klāstam,  no fiziskām personām līdz pat starptautiskiem industriāliem investoriem. Bankas lielākais īpašnieks ar 51% akciju ir Īslandes uzņēmums "Straumborg ehf".

“Norvik banka” ilgāk nekā 5  gadus arī piedāvā brokeru pakalpojumus un aktīvu pārvaldīšanas pakalpojumus globālajos fondu tirgos. Bankas meitasuzņēmums „Norvik IPS” pārvalda vienus no ienesīgākajiem pensiju fondiem Latvijā. Šogad „Norvik IPS” reģistrēja investīciju fondu grupu.

“Tieša dalība Baltijas fondu biržās ir likumsakarīgs solis, kas nostiprina mūsu pozīciju reģionā, kā vienu no līderiem finanšu pakalpojumu tirgū, kā arī, papildus paplašinot mūsu klientu iespējas,” atzīmē bankas Investīciju pārvaldes vadītājs I. Kuzņecovs.

“Norvik bankas” biržas biedra tirdzniecības kods visās Baltijas biržās ir NRK. Baltijas biržās kopā ir 40 biedri.


Papildu informācija:

Tex Vertmann,
Communications Manager, Tallinn Stock Exchange                +372 640 8862

Āris Dreimanis,
Head of Corporate Communications, Riga Stock Exchange        +371 7212431

Gintare Blazyte,
Communication Manager, Vilnius Stock Exchange                +370 5 272 13 71


Par OMX | OMX ir vadošais eksperts biržu nozarē. Ar Nordic Exchange starpniecību OMX nodrošina pieeju aptuveni 80% no Ziemeļvalstu un Baltijas valstu vērtspapīru tirgus. Nordic Exchange ir apzīmējums, kas tiek lietots mārketinga mērķiem un apzīmē Helsinku, Kopenhāgenas, Stokholmas, Islandes, Rīgas, Tallinas un Viļņas fondu biržu kopīgo piedāvājumu vērtspapīru tirgū. OMX integrētie tehnoloģiskie risinājumi aptver visu vērtspapīru darījuma ķēdi, dodot iespēju efektīvi veikt darījumus vairāk kā 60 vērtspapīru tirdzniecības un norēķinu organizācijās vairāk 50 valstīs. OMX ir uzņēmums ar lielu kapitalizāciju, tā akcijas kotējas OMX Nordic Exchange finanšu sektorā. Vairāk informācijas par OMX meklēt mājaslapā www.omxgroup.com.








Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Eleving Group IPO tuvojas noslēgumam

Otrdien, 8. oktobrī, noslēgsies Latvijā dibinātās finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupas Eleving Group sākotnējais publiskais akciju piedāvājums (IPO). Investori no Baltijas un Vācijas var parakstīties u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses