Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Patriks Kerubins pievienojas Alta Capital Partners

Patriks Kerubins (Patrick Querubin), agrākais KPMG Latvia vadošais partneris, kļuvis par Alta Capital partneri un finanšu direktoru. Indreks Rahuma (Indrek Rahumaa), Alta Capital Partners lielākais akcionārs un vadošais partneris, uzsver, ka uzņēmuma investīciju filozofija un spēcīgā partneru komanda ir Alta Capital lielākais spēks.

„Mēs iegādājamies veiksmīgas kompānijas, kurām ir labi rezultāti, lai turpinātu to vērtības palielināšanu ilgtermiņā. Lai to panāktu, Alta Capital partneri piedalās iegādāto uzņēmumu stratēģiskajā vadībā. Šādas politikas īstenošanas priekšnoteikums ir augstākā līmeņa vadības prasmes un izcila profesionalitāte. Tieši tāpēc es esmu ļoti gandarīts, ka mūsu komandai pievienojies Patriks Kerubins.“ „Es ļoti lepojos, ka esmu pievienojies Alta Capital. Šī uzņēmuma agresīvā stratēģiskā attīstība pēdējo gadu laikā bijusi ļoti iespaidīga, un pievienoties dinamiskai komandai ar lieliem plāniem ir ļoti aizraujoši. Es ceru, ka mēs kopīgi turpināsim Alta Capital spēcīgo darbību un izmantosim jaunas iespējas, lai kļūtu par vadošo reģionālo investīciju uzņēmumu“, teica Patriks Kerubins.

Patriks Kerubins ir bijis KPMG partneris un strādājis KPMG 15 gadus – Filadelfijā, Austrālijā, Maskavā un Latvijā. Patriks ieradās Latvijā 2000. gadā un kļuva par vadošo partneri, kurš Latvijā attīstīja spēcīgu vietējo biroju. Pēc KPMG Baltics izveides 2006. gadā viņš kļuva par partneri, kurš atbildīgs par finanšu konsultāciju pakalpojumiem Baltijā.

Tagad Patriks Kerubins, Alta Capital Partners jaunais finanšu direktors, pievienojies jau trīs esošajiem partneriem – lielākajam akcionāram un vadošajam partnerim Indrekam Rahuma, kā arī partneriem Jākam Raidam (Jaak Raid) un Mariusam Binkevičius (Marius Binkevicius).

No 2008. gada 1.marta par Alta Capital Partners augstākā līmeņa partneri kļūs arī Prits Poldoja (Priit Poldoja), pašreizējais Igaunijas Hansapank vadītājs. Prits Poldoja būs atbildīgs par Alta Capital Partners investīciju portfeļa vadību.  

Investīciju kompānija Alta Capital Partners turpina attīstīt darbību Baltijas, Austrumeiropas un NVS valstīs, koncentrējoties uz ilgtermiņa investīcijām labi attīstītos uzņēmumos, kā arī iesaistoties to vadībā. Alta Capital Partners kopējā aktīvu vērtība ir vairāk nekā 380 miljoni eiro.  Kopējais uzņēmuma kompāniju apgrozījums ir vairāk nekā 415 miljoni eiro, tajās strādā gandrīz 6000 darbinieku. Alta Capital īpašumā esošo uzņēmumu vidū ir tādas kompānijas kā apģērbu vairumtirgotājs un ražotājs Silvano Fashion Group, Latvijas piena pārstrādes uzņēmums Rīgas Piensaimnieks, Polijas saldumu ražotājs Mieszko, Eiropas vadošais veļas audumu ražotājs Desseilles International.

Vairāk informācijas:

Indrek Rahumaa
Alta Capital Partners
+ 372 681 8050
[email protected]



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Eleving Group IPO tuvojas noslēgumam

Otrdien, 8. oktobrī, noslēgsies Latvijā dibinātās finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupas Eleving Group sākotnējais publiskais akciju piedāvājums (IPO). Investori no Baltijas un Vācijas var parakstīties u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses