Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

PR: ERGO saglabā stabilas pozīcijas veselības apdrošināšanas tirgū

„ERGO Latvija dzīvība” AAS, neskatoties uz kritumu veselības apdrošināšanas tirgū Latvijā, pagājušā gadā sasniegusi nozarē vienus no labākajiem rezultātiem. Aizvadītā gada otrajā pusgadā, parakstītās prēmijas veselības apdrošināšanā sasniedza 4 670 220 latus.

Kopumā „ERGO Latvija dzīvība” AAS darbības rādītāji 2009.gadā, vērtējami pozitīvi, uzņēmumam pārliecinoši nostabilizējot pozīcijas starp vadošajiem veselības apdrošinātājiem Latvijā.

Aizvadītajā gadā Latvijas veselības apdrošināšanas tirgus kritums nedaudz pārsniedza 20% robežu, bet pēc apdrošināšanas sabiedrības ERGO speciālistu aplēsēm šogad tik liels kritums nav prognozējams.

Pozīciju saglabāšanai ilgtermiņā būtiska nozīme ir sabalansētai darbības politikai

Pateicoties sabalansētai risku izvērtēšanai, pastāvīgam un mērķtiecīgam darbam, 2009.gadā ERGO veselības apdrošināšanā uzrādīja pozitīvus finanšu rādītājus, otrajā pusgadā sasniedzot vienus no labākajiem nozares rādītājiem.

Deniss Sazonovs, „ERGO Latvija dzīvība” AAS valdes loceklis: „Sākot ar pagājušā gada otro pusgadu ERGO veselības apdrošināšanas segments uzrādīja apjoma pieaugumu un būtisku finanšu rādītāju uzlabojumu, salīdzinot ar kopējo tirgus kritumu veselības apdrošināšanā Latvijā. Tas izdevies pateicoties uzņēmuma sabalansētajai ilgtermiņā izplānotajai risku pārvaldes politikai un pārdomātajai produktu attīstības stratēģijai.

Pretēji nozares un citu apdrošinātāju izteiktajiem apgalvojumiem presē par viņu veselības apdrošināšanas biznesa kritumu šogad, ERGO prognozē, ka kompānijas veselības apdrošināšanas darbības rādītāji turpinās uzlaboties.”

ERGO veselības apdrošināšanas 2009.gadā izmantojuši vairāk kā 80 000 Latvijas iedzīvotāji

„ERGO Latvija dzīvība” AAS dati par aizvadīto gadu liecina, ka uzņēmuma veselības apdrošināšanu ir izmantojuši vairāk kā 80 000 Latvijas iedzīvotāji. Kopumā pērn sasniegtie rezultāti norāda uz ERGO veselības apdrošināšanas tirgus daļas stabilām pozīcijām.

Deniss Sazonovs: „Pagājušā gada laikā, kad ERGO veselības apdrošināšanas polišu skaits sasniedza 80 000, saviem klientiem ik mēnesi atlīdzībās šajā segmentā esam izmaksājuši gandrīz 1 miljonu latu. Tas pierāda, ka interese par ERGO veselības apdrošināšanas polisēm ir liela, jo savas darbības laikā ERGO ir pierādījusi sevi kā uzticamu apdrošinātāju ar teicamu reputāciju un iekarojusi klientu uzticību.

ERGO apdrošināšanas grupa veselības apdrošināšanā ieņem 1.vietu Eiropā, kas nenoliedzami nodrošina mums iespēju pārņemt labāko praksi un pieredzi. Tāpēc arī turpmāk ERGO strādās pie produktu un pakalpojumu klāsta paplašināšanas, lai nodrošinātu klientu pieprasījumam un iespējām atbilstošus apdrošināšanas pakalpojumus. Pēdējā gada laikā interesi par veselības apdrošināšanu ir izrādījuši gan jauni klienti, gan mūsu esošie klienti, tajā skaitā tie, kas jau bija pieņēmuši lēmumu optimizēt uzņēmuma izmaksas un veselības apdrošināšanas iegādi saviem darbiniekiem pašlaik atlikt, taču, izskatot ERGO piedāvājumus, bija gatavi mainīt savu lēmumu.”

Par „ERGO Latvija” un „ERGO Latvija dzīvība”

„ERGO Latvija” AAS un „ERGO Latvija Dzīvība” AAS pārstāv starptautisko apdrošināšanas sabiedrību ERGO, kas apvieno 135 apdrošināšanas sabiedrības 31 pasaules valstī, tostarp, Eiropas un Āzijas valstīs. Apdrošināšanas grupas mītne ir Diseldorfā, Vācijā un tās lielākais akcionārs ir starptautiskā pārapdrošināšanas sabiedrība „Munich Re".

ERGO apdrošināšanas grupa ieņem pirmo vietu Eiropā veselības apdrošināšanas jomā.

Šobrīd „ERGO” grupa ir trešā lielākā apdrošināšanas sabiedrība Baltijas valstīs.

ERGO sabiedrībai Latvijā ir plašākais pārdošanas tīkls Latvijā ar 4 reģionālajām filiālēm, kas koordinē  51  biroju, 365  apdrošināšanas starpniekus, kā arī sadarbojas ar 97  brokeru sabiedrībām un 6 bankām. ERGO sniedz daudzpusīgu apdrošināšanas pakalpojumu klāstu gan risku apdrošināšanā, gan dzīvības apdrošināšanā.

Sīkākai informācijai:
Inese Kronberga
ERGO Latvija AAS
Mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas speciāliste
Tālr.: 29215409; 67081941
[email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pozitīvas vēsmas kreditēšanā

Eiropas Centrālās bankas (ECB) sāktā procentu likmju samazināšana un ekonomikas dalībnieku noskaņojuma stabilizēšanās Latvijā šovasar iezīmējusi nelielu aktivizēšanos kreditēšanā. Savukārt noguldījumu...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses