Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

PR: OCTA un ceļojumu apdrošināšanas e-polises nopērkamas tirdzniecības centros Rīgā un Jūrmalā

No šī gada decembra apdrošināšanas akciju sabiedrība ERGO Latvija Rīgas un Jūrmalas iedzīvotājiem piedāvā iespēju iegādāties OCTA un ceļojumu apdrošināšanas polises speciāli ierīkotos polišu iegādes e-punktos. Šie speciāli ierīkotie stendi šobrīd ir izvietoti: Rīgā T/P Spice, Lielirbes ielā 29 un T/P P.

Briedis, P.Brieža ielā 33a un Jūrmalā T/C Lielupe, Viestura ielā 22 pretim RIMI veikalu kasēm. Ar skārienjutīga ekrāna palīdzību ERGO e-punktos pilnīgi automatizēti iespējams iegādāties OCTA un ceļojumu apdrošināšanas polises. E-polises nav nepieciešams izdrukāt, tāpēc elektroniski parakstīta e-polises versija tiks nosūtīta uz norādīto e-pastu. Ieteicams gan fiksēt polises numuru, jo to būs nepieciešams norādīt, ja iestāsies apdrošināšanas gadījums.Kopš šī gada 1.jūnija, kad stājās spēkā likuma grozījumi, saskaņā ar kuriem autovadītājiem nav nepieciešams vadāt līdzi OCTA polises veidlapu, strauji audzis to ERGO Latvija klientu skaits, kuri izvēlas OCTA polisi iegādāties internetā. E-polišu popularitāti apliecina arī ceļojumu apdrošināšanas e-polišu iegādes pieaugums, kas sastāda vairāk nekā 10% no visām ERGO Latvija izsniegtajām ceļojumu apdrošināšanas polisēm. Šādi rādītāji liecina par Latvijas tirgus attīstību atbilstoši Eiropas pieredzei, kur vidēji internetā pirkto polišu apjoms ir 10-15% no kopējā pārdoto polišu apjoma.ERGO Latvija ir pirmais no ERGO grupas Baltijas uzņēmumiem, kas piedāvā šādu polišu iegādes iespēju e-punktos. Projekta veiksmīgas darbības gadījumā arī Lietuvā un Igaunijā tiks ieviesti šādi „last-minute” apdrošināšanas punkti.Lai iegādātos OCTA e-polisi internetā vai ERGO e-punktā, nepieciešams zināt auto reģistrācijas numuru un auto īpašnieka personas kodu vai juridiskām personām – uzņēmuma reģistrācijas numuru. Savukārt, ceļojumu apdrošināšanas e-polises iegādei nepieciešams zināt ceļotāja personas kodu, kā arī adresi, e-pastu un telefonu, ja polise tiek pirkta citam cilvēkam.

„Kā liecina ERGO pieredze Eiropā un Latvijā, tad cilvēki arvien mazāk tērē savu laiku un nāk pie apdrošinātāja uz biroju, lai iegādātos tādus vienkāršus apdrošināšanas veidus kā OCTA vai ceļojumu apdrošināšana. Tā vietā aizvien populārākas kļūst e-polises, kā arī iespēja apdrošināties, piemēram, tirdzniecības centros, autoostās, lidostās. Reaģējot uz šo paradumu maiņu, esam spēruši nozīmīgu soli pretī mūsu klientiem un izveidojuši polišu iegādes 3 e-punktus RIMI populārās tirdzniecības vietās. Ja projekts darbosies veiksmīgi, tad izvietosim aizvien vairāk šādus e-punktus cilvēkiem ērti pieejamās vietās,” skaidro ERGO valdes locekle Ingrīda Ķirse.

Informāciju sagatavoja:
Karīna Puga
ERGO Latvija sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr. 67081941
E-pasts [email protected]

Uzziņai:
ERGO Latvija un ERGO Latvija dzīvība ir apdrošināšanas sabiedrības, kas savu darbību uzsāka 2001.gadā, apvienojot vairākas Latvijas apdrošināšanas tirgū strādājošas apdrošināšanas sabiedrības - Rīgas Fenikss, Alterna un Latgarants.
Šobrīd ERGO ir plašākais pārdošanas tīkls Latvijā ar 7 reģionālajiem centriem, kas koordinē 78 birojus, 42 aģentūrām, 408 apdrošināšanas starpniekiem, kā arī pārstāvību 48 brokeru sabiedrībās un 6 bankās. ERGO sniedz daudzpusīgu apdrošināšanas pakalpojumu klāstu – gan risku apdrošināšanā, gan dzīvības apdrošināšanā.
ERGO Latvija AAS un ERGO Latvija Dzīvība AAS pārstāv starptautisko apdrošināšanas sabiedrību ERGO, kas apvieno 135 apdrošināšanas sabiedrības 22 Eiropas valstīs. Apdrošināšanas grupas mītne ir Diseldorfā, Vācijā un tās lielākais akcionārs ir starptautiskā pārapdrošināšanas sabiedrība Münich Re. ERGO apdrošināšanas grupa ieņem pirmo vietu Eiropā veselības un juridisko pakalpojumu apdrošināšanas jomā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Eleving Group IPO tuvojas noslēgumam

Otrdien, 8. oktobrī, noslēgsies Latvijā dibinātās finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupas Eleving Group sākotnējais publiskais akciju piedāvājums (IPO). Investori no Baltijas un Vācijas var parakstīties u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses