Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

PR: "Parex banka" piedāvā Valsts pensiju programmu

Parex banka visā Latvijā sāk piedāvāt Valsts pensiju programmu, kurai var pieteikties visi valsts pensiju saņēmēji. Programmas ietvaros ir izveidoti divi jauni produkti – Pensijas karte un Pensijas konts.

Parex banka jau piedāvāja Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA) pabalstu un pensiju saņemšanai izmantot savus pakalpojumus par samazinātām pakalpojuma sniegšanas izmaksām, taču tagad ir sagatavota īpaši izdevīga programma pensiju saņēmējiem. Produkta izstrādē ņemtas vērā pensionāru īpašās vajadzības - maksimāli ekonomēt un ietaupīt, tādēļ banka nodrošina iespēju saņemt visu pensiju bez komisijas maksas. Turklāt Pensijas konta atvēršana un uzturēšana vai Pensijas kartes lietošana ir bez komisijas maksas, ja klients nodrošina regulārus ieskaitījumus no VSAA. Tāpat programmā iekļauta iespēja nopelnīt paaugstinātas procentu likmes par veiktajiem noguldījumiem, kā arī saņemt īpašu atbalstu no bankas darbiniekiem, palīdzot aizpildīt dokumentus un saņemot izskaidrojumu par kartes un konta lietošanas kārtību.

Tiem pensionāriem, kuri dažādu iemeslu dēļ nevar paši saņemt pensiju bankā, Parex banka piedāvā noformēt bankas pilnvaru, kurā pensijas saņēmējs pilnvaros kādu sev uzticamu personu saņemt pensiju vai, piemēram, veikt maksājumus.

Atgādinām, ka Saeimā šobrīd tiek skatīti grozījumi likumā par valsts pensijām, kuri paredz noteikt, ka no 2009.gada 1.augusta pensionāri pensijas dzīvesvietās saņems par maksu.

Par Parex banku:

Parex banka dibināta 1992.gadā, patlaban bankas filiālēs visā Latvijā strādā vairāk kā 2200 cilvēki. Bankai ir pārstāvniecības, filiāles un meitas uzņēmumi 13 pasaules valstīs, tajā skaitā filiāles Berlīnē, Stokholmā un Tallinā, Šveicē un Lietuvā. Parex banka ir vienīgais American Express sadarbības partneris Latvijā un Lietuvā, kam ir tiesības emitēt American Express kredītkartes.

Papildu informācija:
Indra Zinkeviča
Korporatīvo komunikāciju un
sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja
Tālr.: 6 777 8571 vai 2 9139449
E-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses