Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

PR: "RSK apdrošināšanas AS" atrod veiksminieci

Meklējam veiksminieku! bija „RSK apdrošināšanas AS” rīkotās akcijas sauklis, kuras laikā, iegādājoties ārzemju braucienu apdrošināšanas online polisi, loterijā varēja laimēt „Impro Ceļojumi” dāvanu karti atpūtas braucienam 499 latu vērtībā.

Par „RSK apdrošināšanas AS” akcijas uzvarētāju – veiksminieci – kļuvusi Gunita Karlsone no Rūjienas.

Kopumā akcijas Meklējam veiksminieku! laikā no 2009.gada 1.februāra līdz 31.martam „RSK apdrošināšanas AS” online ārzemju braucienu apdrošināšanu mājas lapā www.rsk.lv iegādājās 347 veiksminieka titula pretendenti.

Ildze Varna, „RSK apdrošināšanas AS” mārketinga speciāliste: „Esmu pārliecināta, ka apdrošināšanās pret neveiksmēm jau ir veiksmes sākums, tādēļ Veiksminieku meklējām starp tiem, kas iegādājušies ārzemju braucienu apdrošināšanu. Patiess gandarījums, ka laimēja Gunita, jo viņas neparastais stāsts tiešām apliecina veiksmes pārsteidzošo dabu. Ārzemju ceļojumā, kurā Gunita bija plānojusi doties un jau iegādājusies apdrošināšanu, neparedzētu apstākļu dēļ neizdevās aizbraukt, līdz ar to laimētais ceļojums ir īsta veiksme un iespēja doties iecerētajā atpūtā.

Pēdējo gadu laikā vērojama kopēja pozitīva tendence, ka cilvēki kļūst arvien informētāki par ārzemju braucienu apdrošināšanas neatsveramo lomu drošības garantēšanai neparedzētās situācijās ārvalstīs, īpaši, ja runa ir par medicīnas izdevumiem, kas var sastādīt diezgan ievērojamu summu. Mūsu novērojumi liecina, ka visbiežāk ceļotāji izvēlas apdrošināties pret neparedzētiem medicīnas izdevumiem un nelaimes gadījumiem.”

Parakstīto ārzemju braucienu apdrošināšanas prēmiju apjoms 2009.gada pirmajos trīs mēnešos salīdzinot ar 2008.gada pirmo ceturksni, pieaudzis par 28%, liecina RSK apdrošināšanas AS apkopotā informācija.

RSK apdrošināšanas AS

„RSK apdrošināšanas AS” ir viena no pirmajām riska apdrošināšanas kompānijām Latvijā un viens no līderiem veselības apdrošināšanas tirgū, turklāt vienīgā apdrošināšanas kompānija Latvijā, kas aktīvi piedāvā veselības apdrošināšanu fiziskām personām.

Apdrošināšanas sabiedrības darbība tika uzsākta 1994. gadā kā pašvaldības uzņēmums „Rīgas Slimokase”. Tādēļ arī vēsturiski izveidojies, ka kompānijas dominējošais apdrošināšanas veids ir veselības apdrošināšana.

2005.gada beigās tiek uzsākta darbības restrukturizācija. Rezultātā kompānija iegūst jaunu nosaukumu „RSK apdrošināšanas AS”. Līdz šim tā, galvenokārt, darbojās brīvprātīgās veselības apdrošināšanas tirgū, bet kopš 2006.gada tā sper soli uz priekšu, izvirzot jaunu mērķi - strauji attīstīt citus personu apdrošināšanas veidus – nelaimes gadījumu apdrošināšanu, ārzemju braucienu apdrošināšanu, ārzemnieku veselības apdrošināšanu, vispārējās civiltiesiskās atbildības apdrošināšanu un īpašuma apdrošināšanu. Šīs pārmaiņas sekmē uzņēmuma izaugsmi un attīstību. Sadarbībā ar apdrošināšanas sabiedrībām “Baltijas Apdrošināšanas Nams” un „Gjensidige Baltic” „RSK apdrošināšanas AS” piedāvā arī OCTA un KASKO apdrošināšanu.

Lai veicinātu uzņēmuma pakalpojumu pieejamību visiem Latvijas iedzīvotājiem, „RSK apdrošināšanas AS” ir attīstījusi plašu filiāļu tīklu ar 25 „RSK apdrošināšanas AS” filiālēm un birojiem, kā arī 4 pārdošanas punktiem visā Latvijā.

Lai nodrošinātu iespēju saņemt pakalpojumu neatkarīgi no laika un atrašanās vietas „RSK apdrošināšanas AS” 2009.gadā uzsāk apdrošināšanas polišu online tirdzniecību. Jau kopš februāra „RSK apdrošināšanas AS” piedāvā iegādāties ārzemju braucienu apdrošināšanas polises arī internetā www.rsk.lv.

Informāciju sniedza:
Ildze Varna
„RSK apdrošināšanas AS”
Mārketinga speciāliste

Informāciju sagatavoja:
Ilze Gabrāne
sabiedrisko attiecību konsultante
Mob. 26522851.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses