Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Sprūdžs: 2012.gada budžets ir Dombrovska un Vilka budžets

"Kas attiecas uz 2012. gada budžetu, tad ir jāsaprot, ka šis ir Dombrovska kunga un Vilka kunga budžets," intervijā laikrakstam Neatkarīgā izteicies vides aizsardzības un reģionālās attīstības (VARAM) ministrs Edmunds Sprūdžs (Zatlera Reformu partija).

Ministrs norāda, ka tiem koalīcijas partneriem, kas ir pievienojušies iepriekš strādājošam tandēmam, iespējas ietekmēt procesus ir ierobežotas. "Kaut vai saspiestā grafika dēļ to nav iespējams veidot pēc kādiem jauniem principiem. Ar to mēs rēķinājāmies jau pirms vēlēšanām, un amatu sadalījums ir tāds, kāds tas ir, lai netiktu bremzēta budžeta pieņemšana un aizdevuma programmas pabeigšana. Mēs operējam ar tiem skaitļiem, kādus Finanšu ministrija mums ir atnesusi," norādīja E.Sprūdžs. 

"Kas attiecas uz pašvaldībām, tad ir izdevies sasniegt to mērķi, uz kuru mēs gājām kopā ar pašvaldībām pēc mūsu sarunas ar [Pašvaldību savienības priekšsēdētāju Andri] Jaunsleiņa kungu. Proti, pašvaldību budžetiem jāpaliek vismaz 2011. gada līmenī. To ir izdevies panākt. Ienākuma nodokļa proporcija ir nomainījusies uz veco – pirmskrīzes proporciju. Pašvaldībām nav pamata būt īpaši neapmierinātām. Aicinu pašvaldībās jau tagad kopā ar mani strādāt pie 2013. gada budžeta, lai nebūtu tādas situācijas, kurā mums nākas 24 stundu laikā iepazīties ar to, kas tiek likts priekšā, un pieņemt lēmumus," skaidroja E.Sprūdžs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses