I.Krūmiņš norāda, ka šogad apstādītā platība būs līdzīga kā pērn, kad novāktās kartupeļu ražas daudzums pilnībā nodrošināja ražošanai nepieciešamo izejmateriālu.
Kartupeļu audzēšanā Latfood Agroserviss sadarbosies ar līdzšinējiem partneriem, kā arī, iespējams ar vienu vai divām jaunām zemnieku saimniecībām.
"Šobrīd ar līdzšinējiem un, iespējams, atsevišķiem jauniem partneriem norisinās pārrunas par turpmāko sadarbību un nosacījumiem. Savukārt aprīlī, līdzīgi kā citus gadus, līgumi jau būs noslēgti. Nemainīgi, ka līdz šim, AS Latfood produkcijas ražošanai izmantos tikai un vienīgi Latvijā audzētus kartupeļus. Šogad plānojam apstādīt līdzīgu kartupeļu platību kā pērn," stāsta Latfood Agroservisa direktors Ilgvars Krūmiņš.
Latfood ražotie kartupeļu čipsi tiek ražoti tikai no Latvijā speciāli audzētiem kartupeļiem, ko nodrošina apmēram 20 Latvijas zemnieku saimniecības, ar kurām uzņēmums sadarbojas jau vairāk nekā 10 gadus. Latfood Agroserviss nodrošina aptuveni 25% no kopējās kartupeļu ražas, ko izmanto Ādažu čipsi ražošanā.
AS Latfood ir lielākais kartupeļu čipsu un sāļo uzkodu ražotājs Latvijā. Uzņēmuma produkcija ar preču zīmi Taffel tiek eksportēta uz Lietuvu, Igauniju, Kazahstānu, Kaļiņingradu, Krieviju, Lielbritāniju, Gruziju, savukārt Azerbaidžānā Latvijas čipsi nopērkami ar Ādažu čipsi zīmolu.
Ādažu čipsiem ir piešķirta Zaļā karotīte, kas apliecina, ka produkta izcelsme ir pilnībā izsekojama un ka produkts ražots no augstas kvalitātes vietējām izejvielām.