Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

PR: "Aldaris" piedalīsies Zemes stundā

Latvijas lielākā alus darītava Aldaris šogad piedalīsies Zemes stundā. Sestdien, 27.martā, laika posmā no plkst. 20.30 līdz 21.30 alus darītavā tiks izslēgta elektrība.

Zemes stunda ir Pasaules Dabas Fonda organizēta vispasaules akcija, kuras laikā uzņēmumi, pašvaldības un ikviens cilvēks izslēdz apgaismojumu uz vienu stundu, lai parādītu savu nostāju pret klimata izmaiņām.

“Šī iniciatīva ir tiešs veids, kā palielināt sabiedrības izpratni par mūsu atbildību pret tādu nopietnu problēmu kā klimata izmaiņas. Piedaloties Zemes stundā, ikvienam ir iespēja parādīt savu atbildību pret mūsu zemi. Īpašs prieks, ka arī liela daļa Aldara darbinieku atsaucās šai iniciatīvai un atbalstīs Zemes stundu savās dzīves vietās, jo 27.marts lielākai daļai no mums ir brīvdiena,” norāda Aldaris izpilddirektors Thomas Panteli.

Aldaris ir Carlsberg Grupas uzņēmums. Kopumā Zemes stundā šogad piedalās 18 Carlsberg Grupas uzņēmumi.

Aldaris ir dibināts 1865. gadā un ir lielākā alus darītava Latvijā, kā arī viena no lielākajām Baltijas valstīs. Aldara produktu portfelī ir aptuveni 50 dažādu dzērienu, kas pārstāv piecas grupas – alu, dzeramo ūdeni, alkoholiskos kokteiļus, bezalkoholiskos dzērienus un enerģijas dzērienus.


Papildu informācija:
Laura Krastiņa,
Aldaris A/S
komunikāciju direktore
Mob.t.: +371 2 9107778
Tālr.: +371 6 7023288
E-pasts: [email protected]
www.aldaris.lv

Seko līdzi Aldarim arī Twitter http://twitter.com/aldarisalus

Par Zemes stundu:
- 2007. gadā Zemes stunda aizsākās kā vienas pilsētas – Sidnejas iniciatīva. Slavenajā Austrālijas pilsētā akcijā piedalījās 2.2 miljoni mājsaimniecību un uzņēmumu.
- 2008. gadā Zemes stunda izvērtās par globālu pasākumu. Tās norisē iesaistījās ap 50 miljoniem cilvēku 35 pasaules valstīs.
- 2009. gadā Zemes stunda piedzīvoja grandiozu atsaucību – simtiem miljonu cilvēku no 3900 pilsētām 88 valstīs nodeva savu balsi par Zemi. Šīs balsis tika nodotas Kopenhāgenas klimata samita dalībniekiem, bet diemžēl tikšanās nenesa gaidītos rezultātus un pasaules līderi nepanāca tik svarīgo un sabiedrības pieprasīto vienošanos. Zemes stunda notiks arī šogad.
Uzzini vairāk Pasaules Dabas fonda mājas lapā: http://www.pdf.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses