Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

airBaltic veic piespiedu nosēšanos Rīgas lidostā; lidmašīnā bija arī Kampars

Tehnisku problēmu dēļ otrdien starptautiskajā lidostā Rīga piespiedu nolaišanos veikusi aviokompānijas airBaltic lidmašīna, portālu Diena.lv informēja airBaltic pārstāvis Jānis Vanags.

"airBaltic lidmašīna reisā Rīga - Kijeva veica neplānotu atgriešanos lidostā tehnisku iemeslu dēļ," portālam norādīja J.Vanags. Lidsabiedrības pārstāvis stāstīja, ka lidmašīnā atradās 74 pasažieri un četri apkalpes locekļi. Kādas bija tehniskās problēmas, J.Vanags sīkāk nekomentēja. "Kādas ir tehniskās problēmas, parādīs tehniskais slēdziens. Tiklīdz būs tehniskais slēdziens, būs arī skaidrojums," uzsvēra J.Vanags.

J.Vanags atzina, ka patlaban pasažieri jau ir pārsēdināti citā lidmašīnā, kas nogādās pasažierus paredzētajā galamērķī.

Aģentūra LETA ziņo, ka šajā lidmašīnā atradās arī ekonomikas ministrs Artis Kampars (Vienotība), kurš šovakar devies uz Ukrainas galvaspilsētu Kijevu, lai piedalītos Latvijas-Ukrainas starpvaldības komisijas sēdē.

A.Kampara ieraksts sociālajā vietnē twitter liecina - "Visu cieņu airBaltic pilotiem un apkalpei! Pilnīgs miers un stabila nosēšanās ar nerotējošu dzinēju pa kreisi iluminatorā".

Lidostas Rīga preses pārstāve Sarmīte Bunka - Briljonka arī apstiprināja, ka airBaltic lidmašīnai bijušas tehniskas problēmas.

Lidmašīnas atgriešanās dēļ lidostā Rīga nevarēja nosēsties kāda cita lidmašīna, kas devās reisā no Atēnām. Šī lidmašīna nosēdās Kauņā, jo katram reisam ir plānota rezerves nosēšanās vieta. "Ņemot vērā situāciju, piloti pieņēma lēmumu nosēsties Kauņā," skaidroja J.Vanags. Viņš piebilda, ka nosēšanās citā lidostā ir daļa no plānotas procedūras, ja notiek kas neparedzams. Patlaban pasažieri, kuri devās reisā no Atēnām, ir jau ielidojuši Rīgā, minēja J.Vanags. 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses