Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Latvijas uzņēmējus aicina sniegt bezmaksas atbalstu Ukrainas cilvēkiem

Latvijā ir vairāk nekā 160 uzņēmumi un organizācijas, kas piedāvā bezmaksas atbalstu cilvēkiem, kas šeit ieradušies, bēgot no kara Ukrainā.

Šie piedāvājumi apkopoti vietnē propozycii.lv, un tajā var atrast cilvēkiem ikdienā nepieciešamo – zobārstu, ginekologu, vetārstu, apmācības, pusdienu vietas, arī atpūtas iespējas, piemēram, bezmaksas ieeju dabas takās.

“Pēc tam, kad Ukrainas cilvēki ir raduši pirmo nodrošinājumu – nokārtojuši dokumentus un atraduši mājokli, rodas vajadzība pēc dažādām ikdienas lietām. Latvijā ir ļoti daudz uzņēmumu un organizāciju, kas piedāvā savu palīdzību un bezmaksas pakalpojumus, taču daudzi no šiem piedāvājumiem paliek izkliedēti interneta vidē. Tāpēc mēs aicinām visus, kuriem ir šāds piedāvājums, pieteikt to vietnē propozycii.lv, lai tas varētu sasniegt pēc iespējas vairāk Ukrainas cilvēku Latvijā,” stāsta Madara Meļņika, viena no vietnes veidotājām.

Vietnes veidotāji aicina visus Latvijas uzņēmumus un organizācijas apsvērt savas iespējas palīdzēt un sniegt bezmaksas atbalstu Ukrainas cilvēkiem – tas būs nepieciešams vēl ilgu laiku. Informācija vietnē tiek pastāvīgi atjaunota, tāpēc tajā var iekļaut arī piedāvājumus, kas pieejami ierobežotā laika posmā, tāpat vienmēr var pievienot jaunus vai papildināt esošos.

Brīvprātīgo grupa visus iesniegtos piedāvājumus vēlreiz pārbauda, sazinoties ar iesniedzējiem, kā arī sniedz uzņēmumiem un organizācijām psihologu sagatavotus ieteikumus par to, kas ir jāņem vērā saziņā ar cilvēkiem, kas pieredzējuši karu.

Savu piedāvājumu var iesniegt vietnē propozycii.lv, aizpildot pieteikuma formu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasts jāinformē apsaimniekotājam

Gan Rīgā, gan citur Latvijā daudzdzīvokļu māju pastkastītes mēdz atrasties kāpņu telpā, kuras ārdurvis ir aprīkotas ar kodu. Reizēm gadās, ka šī koda nezināšana kļūst par šķērsli pasta piegādei.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses