Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 8. septembris
Ilga

VIDEO: Junior Achievement Unlocked 2024: Uzņēmējdarbība un sadarbība

Šonedēļ Ventspilī notiek izglītības organizācijas Junior Achievement Latvia (JA Latvia) organizētā jauniešu uzņēmējdarbības un līderības nometne, kas vienuviet pulcēs 29 talantīgākos vidusskolēnus no dažādiem Latvijas reģioniem.

Nometnes laikā jaunieši attīstīs savas uzņēmējspējas un inovēšanas prasmes, komandās strādājot pie tehnoloģijās balstītu biznesa konceptu izstrādes fokusējoties uz ilgtspēju.

Izglītojošā līderības nometnē “Junior Achievement Unlocked” tiek aicināti talantīgi Latvijas jaunieši, kuri visa gada garumā ir pierādījuši savas spējas līderībā – izveidojuši Latvijā labākos skolēnu mācību uzņēmumus, izturējuši atlasi un uzņemti "JA Latvia" Līderu programmā, kā arī parādījuši izcilus un teicamus mācību rezultātus valsts olimpiādēs.

Sešu dienu garumā, no 22. – 27. jūlijam, Ventspils Augstkolas telpās, skolēni komandās strādā pie uz inovācijām balstītu biznesa projektu izstrādes, ko nometnes noslēgumā tie prezentēs un aizstāvēs žūrijai. Procesā tiek apgūtas zināšanas par jaunuzņēmumu izveides ciklu – no idejas un prototipēšanas līdz biznesa modelēšanai un mārketingam, un praktiski darbojas Latvijas uzņēmēju un biznesa vides profesionāļu vadībā. Nometnes satura un aktivitāšu izstrāde sadarbībā ar Business Academy komandu.

Četri vakari, četras sarunu tiešraides par biznesu, karjeru, sabiedrību, politiku un cilvēcību, vienvārdsakot, par būtisko. Katru vakaru stundu gara, aizraujoša diskusija starp pazīstamiem cilvēkiem un Latvijas talantīgākajiem jauniešiem.

23. jūlija epizode – UZŅĒMĒJDARBĪBA UN SADARBĪBA

Apgūt ārvalstu tirgu, iegūt zinošus darbiniekus un uzticamus partnerus, atrast noietu savam produktam un gūt starptautisku atzinību, ir neviena vien Latvijas uzņēmēja ambīcija. Kā to paveikt? Kas nosaka veiksmi vai gluži otrādi – izgāšanos? Kā Latvijas uzņēmumam apliecināt sevi globālajā tirgū, sarunā jautāsim Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) prezidentam, Eurochambres prezidenta vietniekam Aigaram Rostovskim. Tiešraidi skatieties otrdien, 23. jūlijā plkst. 19.00.

Diskusijas moderatore – Alise Plotova no "Business Academy"

Sarunu cikls noris praktiskās uzņēmējdarbības un līderības nometnes “Junior Achievement Unlocked 2024” ietvaros un to rīko Latvijas lielākā izglītības organizācija "Junior Achievement Latvia" (JA Latvia) sadarbībā ar "CleanR" Grupu, Ventspils domi.

Informatīvie partneri: Diena.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses