Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Aicina apgūt aviācijas pilota profesiju

Latvijas lidsabiedrība airBaltic uzsākusi pieteikumu pieņemšanu airBalticTraining Pilotu akadēmijā kandidātiem bez iepriekšējām zināšanām.

Atlasi izturējušie kļūs par lidsabiedrības profesionālās pilotu apmācības programmas studentiem tās pirmajā klasē un pēc programmas absolvēšanas, aptuveni divu gadu laikā, kļūs par airBaltic pilotiem.

Lidsabiedrības izpilddirektors Martins Gauss norāda: "AirBaltic strauji attīstās, un nākamajos piecos gados plānojam darbā pieņemt vairāk nekā 1000 augsti izglītotu profesionāļu. Šobrīd mēs speram vēl vienu soli tālāk, ieviešot jaunu izglītības programmu mūsu nākotnes komerciālajiem pilotiem. Tā ir ne tikai aizraujoša, bet arī pasaulē plaši pieprasīta profesija." Savukārt airBaltic lidojumu vadības vecākais viceprezidents Pauls Cālītis skaidro: "AirBalticTraining ieguvis ievērojamu pieredzi aviācijas profesionāļu apmācībā. Tagad paplašinām savas iespējas, lai piedāvātu modernāko un profesionālāko apmācības programmu jaunajiem pilotiem Baltijā. Pilotu akadēmija ir vienīgā programma, kas piedāvā augsta līmeņa pilotu apmācību, pēc tam nodrošinot darbu kā airBaltic pilotam."

Interesenti tiek aicināti apmeklēt pirmo Pilotu akadēmijas Atvērto durvju pasākumu 2017. gada 19. decembrī plkst.12 airBalticTraining telpās. Pieteikšanās process pirmajam akadēmiskajam gadam noslēgsies 2018. gada 8. janvārī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ko nogaršot Pjemontā?

Šis Itālijas ziemeļrietumu nostūris arvien tiek slavināts kā izcils gardēžu galamērķis. Pjemonta ir paradīze labas garšas meklētājiem. Tieši tur, Bra pilsētā, nobāzējusies Slow food mītne un atrod...

Vides Diena

Vairāk Vides Diena


Tūrisms

Vairāk Tūrisms


Ceļošana

Vairāk Ceļošana


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena