Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Šeremetjevas lidostas joks kļūst par dopingu mazam biznesam

Šeremetjevas lidostas iecerētais 1.aprīļa joks par lidojumu uzsākšanu uz Krievijas polārstaciju Antarktīdā kādam tūrisma uzņēmumam izvērties par iespēju uznākt jaunu biznesa virzienu. 

Tā kā 1.aprīlis iekritis svētdienā, Šeremetjevas lidostas preses dienests jau 30.martā medijiem izsūtījis paziņojumu par lidostas nolūkiem uzsākt lidojumus uz tālo Atarktīdas kontinentu, izpelnoties ārkārtīgi lielu mediju un iedzīvotāju interesi. Ziņa aplidojusi presi, radio, un tūkstošiem cilvēku sākuši zvanīt uz lidostu par iespēju iegādāties biļetes uz šādu lidojumu, ziņo izdevums Izvestia

Lidosta savā relīzē norādījusi, ka pārlidojumus īstenos uzņēmums Avioflote – pēc lidostas preses dienesta domām, izdomāta kompānija. Taču izrādījies, ka Krievijā pastāv reāls mazs tūrisma uzņēmums, kura nosaukums ir Avioflote un kurš, ņemot vērā lielo cilvēku interesi pēc Šeremetjevas lidostas joka, plāno visiem gribētājiem piedāvāt visai eksotisko ceļojumu uz Dienvidpolu. 

"Mēs negaidījām, ka būs tāda rezonanse," atzina lidostas preses dienesta pārstāvji, norādot, ka lidosta katru gadu 1.aprīlī ziņo par neesošām lietām, taču parasti uz lidostas jokiem reaģējot vien pāris cilvēku. "Domājams, ka kādreiz no Šeremetjevas patiešām varēs aizlidot uz Antarktīdu, taču ne no šī gada 1.aprīļa," sacīja lidostas pārstāvji. 

Kā norādīja Avioflotes vadība, tūristu nosūtīšana uz Antarktīda varētu sākties ne ātrāk kā šī gada oktobrī, ņemot vērā kontinenta apmeklēšanas sezonālo raksturu - proti, dienvidu puslodē tieši šajos mēnešos ir nedaudz siltāki laikapstākļi. Par braucienu uz tālāko dienvidu kontinentu krievu tūristiem, iespējams, būs jāšķiras no 467 tūkstošiem Krievijas rubļu (aptuveni 8450 latu). 

Izdevums Izvestia ziņo, ka līdz šim ik gadus no Krievijas uz Antarktīdu dodas labi ja 200 līdz 500 iedzīvotāju. Kopumā šo auksto kontinentu ik gadus apmeklējot vien 37 000 tūristu, no kuriem lielākoties ir amerikāņi un briti. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Vides Diena

Vairāk Vides Diena


Tūrisms

Vairāk Tūrisms


Ceļošana

Vairāk Ceļošana


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena