Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Premjers aicina Lieldienās ar tuviniekiem tikties "attālināti"

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) aicina iedzīvotājus Lieldienās ievērot fizisko distancēšanos un ar tuviniekiem tikties "attālināti".

Premjers ceturtdien mediju pārstāvjiem uzsvēra, ka Lieldienās iedzīvotājiem būs daudz brīva laika, tomēr Covid-19 slimībai nav brīva laika, tāpēc iedzīvotājiem ir jāņem vērā, ka šajās brīvdienās nedrīkst apciemot radus un draugus, sevišķi vecākus un vecvecākus.

"Saudzēsim vecākus un vecvecākus no iespējamas saslimšanas. Tā vietā piezvanīsim viņiem, izmantosim video saziņas iespējas. Tiksimies tad, kad krīze būs pagājusi," pauda Kariņš.

Premjers novēlēja iedzīvotājiem jaukas, priecīgas un siltas Lieldienas, piebilstot:

"Lieldienās šūposimies vieni, lai Jāņos visi atkal varētu būt kopā!"

Jau ziņots, ka Covid-19 pandēmijas dēļ Latvijā izsludinātā ārkārtējā situācija pagarināta līdz 12.maijam

Top komentāri

Itamars Toledano
Jā, Kariņš teica: rādīsim viens otram olas, savukārt Vitkovskis: ar olām sitoties ievērot 2 m attālumu, un, ja pirmam novelējumam pielietojums grūtības nesagādās, tad otro realizēt diez vai būs iespējams. Katrā ziņā, no Kristus Augšāmcelšanās Kariņš un Vitkovskis zin tikpat maz, cik cūka no svētdienas.
Madride
M
Oficiāli martā Madrides reģiona aprūpes namos no koronavīrusa ir miris 781 cilvēks. Parasti tajos mirst aptuveni viens tūkstotis cilvēku mēnesī, bet martā tādu bija 4750. Gandrīz piecreiz vairāk nekā parasti. Tas arī varētu būt patiesais koronavīrusa upuru skaits šajās iestādēs. Izskatās, ka Spānijas statistika ir tikpat neprecīza kā Itālijas un Francijas statistika. Par Ķīnas un Krievijas statistiku pat nav vērts runāt.
vismaz dienas darbinieki oke
v
bet prokrieviskaa portala delfi izdzimtenji ar ipashju baudu piemeklejushi bildi karinjam pie shii raksta...krievu teroistu lidera putina purnam sie prokrievikie kroplji nekad sliktu bildi nav piemeklejushi...?nav saprotams kapec,prokrievisko teroristu portals delfi joprojam eksiste un taa mauciskie darbinieki nesezh cietuma,a?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Absurda karaļi

Daudzām problēmām apkrautās valsts kapitālsabiedrības Pasažieru vilciens (PV) vadība pirmšķietami nolēmusi vēl pamatīgāk nostiprināt savu apsmiešanas objekta statusu.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē