Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Adele pamet skatuvi mīlestības dēļ

Saņemot sešas Grammy balvas, dziedātāja Adele nolēmusi uz vairākiem gadiem pamest skatuvi mīlestības dēļ, ziņo ārvalstu mediji.

Britu dziedātāja pavēstījusi ASV žurnālam Vogue, ka iecerējusi pārtraukt savu muzikālo karjeru, lai pilnībā pievērstos attiecībām. "Es f***ing off uz četriem pieciem gadiem. Ja es konstanti strādāju, manas attiecības grūst," atzina dziedātāja.

"Vismaz zinu, ka man būs pietiekami daudz laika ierakstīt laimīgus ierakstus. Mīlēt un būt laimīgai. Un tad es nezinu, ko vēl es darīšu. Apprecēšos. Dzemdēšu bērnus. Un ierīkošu pāris jaukas dārzeņu vagas," norādīja Adele.

Adele par savu lēmumu paziņoja tikai divas dienas pēc triumfa Grammy balvu pasniegšanā.

Kopš pagājušā gada oktobra 23 gadus vecā dziedātāja tiekas ar Simonu Konecki, kurš nodarbojas ar dažādu labdarības projektu īstenošanu, ziņo news.com.au.

Adele nebeidz slavēt savu jauno draugu un atklāj, ka tieši viņš ir iemesls, kāpēc dziedātāja nolēmusi pamest uz laiku skatuvi. "Viņš ir brīnišķīgs. Viņš lepojas ar mani, taču viņam nerūp tas, ko es daru vai ko citi cilvēki domā," viņa atklāja Vogue.

"Viņš par mani rūpējas. Nedomāju, ka mana atveseļošanās pēc operācijas notiktu, ja viņš man nebūtu blakus," atzina Adele.

Lai arī daudzos medijos jau izskanējušas ziņas par Adeles vēlēšanos savā muzikālajā karjerā uz laiku ieturēt pauzi, dziedātāja savā oficiālajā blogā adele.tv publicējusi vien šādu mīklainu ierakstu: "Man tagad ir pāris brīvas dienas, un tad ir Brit Awards šeit, mājās, un tad es došos uz studiju. BOYYAHH! 5 gadi? Drīzāk 5 dienas!"

Papildināts viss teksts - red.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko