Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Korn Arēnā Rīga iesildīs pašmāju Trendkill Method

Šonedēļ Rīgā notiekošo grupas_ Korn koncertu Arēnā Rīga_ iesildīs pašmāju grupa _Trendkill Method,_ kuru par koncerta iesildītājiem izvēlējies _Korn___ menedžments.

Trendkill Method ir viena no vecākajām Latvijas metālmūzikas grupām, kas dibināta 1997.gadā ar sākotnējo nosaukumu Gust of Anger.

Latvijas grupas Trendkill Metho muzikālais stils tiek raksturots kā melodic death metal, post-thrash un modern metal.

Jau ziņots, ka grupa Korn ar vienīgo koncertu Baltijas valstīs Arēnā Rīga viesosies 31.augustā, turnejas Path Of Totality laikā. Turklāt Rīgas koncerts būs turnejas Eiropas daļas noslēdzošā uzstāšanās, aģentūru LETA informēja koncertaģentūras Makroconcert sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Keiša.

Līdz šim vienīgajā grupas viesošanās reizē Latvijā pirms četriem gadiem koncerts bija pilnībā izpārdots.

Ņūmetāla pamatlicēji Korn pārdevuši vairāk nekā 35 miljonus albumu kopiju, sešas reizes nominēti Grammy balvai un divreiz to saņēmuši, trīs reizes kļuvuši par MTV balvas laureātiem, kā arī ieguvuši virkni citu apbalvojumu un titulu.

Grupa izveidota 1993.gadā Kalifornijā, un patlaban tajā darbojas vokālisti Džonatans Deiviss un Džeimss Mankijs Šafers, ģitārists Redžinalds Fīldijs Arvizu un bundzinieks Rejs Luzjērs.

Pēc debijas albuma izdošanas Korn sasniedza galvu reibinošu popularitāti, un nākamie albumi, it īpaši 1998.gada albums Follow the Leader un 1999.gada albums Issues, to vēl vairāk nostiprināja, nodrošinot grupai pirmās vietas ne tikai ASV, bet arī Lielbritānijas un Austrālijas hitparādēs.

Grupas jaunākais, pēc skaita desmitais albums ar nosaukumu The Path of Totality izdots 2011.gada nogalē. Vienmēr būdami novatori, arī šoreiz Korn turpinājuši iet eksperimentu ceļu un paplašinājuši skanējumu elektroniskās mūzikas un dabstepa virzienā, sadarbojoties ar aktuāliem šī žanra producentiem.

Albuma The Path of Totality turnejas koncertos izskan daudzas jaunas dziesmas, tomēr uzticīgākajiem Korn faniem par prieku tiek spēlētas arī kompozīcijas no iepriekš izdotajiem albumiem.

Biļetes uz Korn koncertu vēl iespējams iegādāties Biļešu servisa tirdzniecības vietās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 17.05.2024.

Diez vai daudz kas var izskatīties sliktāk par taviem vecajiem apaviem, kad tu tos apavu veikalā noauj, lai pielaikotu jaunus

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko