Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Kristaps Ceplis: Komunālais blūzs

Mājas būvniecība ir tikai tehnoloģisks process, kura rezultātā indivīds nonāk pie no ārpasaules vairāk vai mazāk labi nodalītas telpas, kurā (vēlams labi) pavadīt gana lielu savas dzīves daļu. Mans blogs dzima ar domu stāstīt par šo tehnisko procesu neekscibinējot dziļāk savā būtībā, tomēr gaužām precīzā un bezemociju nodarbe - mājas būvniecība - nav pilnvērtīgi parādāma, atrauta no ikdienas dzīves.

Šobrīd man ir tāda sajūtu stadija, ka vajag to māju tagad un uzreiz! Man jau sāk kļust vienaldzīgi apdares materiāli, krāsas, podu forma un spuldzīšu izvietojams - galvenais ļaujiet man sākt mājā dzīvot!

Ģimenes kopības sajūta, protams, ir ārkārtīgi vērtīga lieta, bet, kad trīs mēnešus pieci cilvēki dzīvo vienā aptuveni 18 m2 lielā istabā šī kopības sajūta sāk kaitināt. Turklāt blakusistabās ir vēl divi cilvēki un gana liels suns, kurš šķiet ir vēl vairāk apjucis nekā es :) Nav iespējams nomazgāties kad vēlies, jo to jau dara kāds cits un arī tualetē brīvu vietu nekad nav.

Savas izjūtas varu raksturot kā nepārtrauktu dzērumu ar īsiem apskaidrības brīžiem, kad tu sāc domāt par dzīves jēgu. Visi esam kļuvuši uzvilkti, nekomunikabli, bet ceru, ka tas ir labojams un labais garastāvoklis atgriezīsies ienesot pirmās mantas jaunajā mājā. Vispār es esmu optimists un ticu tam labajam :)

Šī bija tāda liriska atkāpe no tēmas, kas ir svarīgs izziņas materiāls visiem tiem, kuri plāno paveikt ko līdzīgu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko