Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +5 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 26. novembris
Sebastians, Konrāds

Viegli, veselīgi - tepat no dārza

Līdz ar vasaras sākšanos virtuvē noliekam malā kompotus un ziemas krājumus, jo beidzot atkal ir iespēja ēst svaigus sezonas augļus un dārzeņus - uztura daudzveidības ziņā šis īsts ziedu laiks (gan burtiski, gan metaforiski), jo veselīgu un vieglu ēdienu gatavošanai nepieciešamās izejvielas ir tepat pa rokai, - teic restorāna Terra šefpavārs Fabians de Frīss.

Pirmos panākumus pavārmākslā viņš guva savā dzimtajā pilsētā Vilhelmshāvenā Vācijā, bet vēlāk Fabians strādājis par pavāru Ziemeļvācijas salās, Itālijā, Francijā un Portugālē, mācoties no izciliem šefpavāriem un krājot pieredzi. Nu jau vairāk nekā gadu Fabians dzīvo Latvijā un saimnieko veselīga ēdiena restorānā Terra. Tagad viņš savās receptēs izmanto Latvijas dabas sniegtos labumus.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā uzglabāt un pasniegt sieru?

Laiku pa laikam nākas secināt, ka siers, ko esat nopirkuši lielākā daudzumā, stāvot ledusskapī, apvilcies ar zilganu pelējuma kārtiņu. Turklāt tas nebūt nav tas pelējums, kura dēļ slavējam rokforu...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko