Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 27. decembris
Inita, Elmārs, Helmārs

Gards ķiršu cepums

Sastāvdaļas: 5 olas, pusglāze cukura, 50 g miltu, 50 g rīvmaizes, pustējkarote sodas, 1/2 kg ķiršu, glāze valriekstu.

1. Ķiršus noskalo, un tiem izņem kauliņus. Valriekstus sīki sakapā.

2. Olu dzeltenumus saputo ar cukuru. Pievieno sodu, viegli saputotus olu baltumus, miltus un rīvmaizi. Visu samaisa, pievieno arī ķiršus un valriekstus un vēlreiz samaisa.

3. Masu lej cepamformā, kas ieziesta ar sviestu un apkaisīta ar rīvmaizi. Cep cepeškrāsnī, līdz veidojas brūna garoziņa. No formas ņem ārā un pasniedz atdzisušu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sriracha – pikanto ēdienu kultūras simbols

Tiem, kam garšo ēdiens ar asumiņu, visdrīzāk virtuvē garšvielu un mērču klāstam pievienojusies pudele ar sarkano pildījumu un zaļo korķīti – Sriracha.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko