Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +1 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 24. novembris
Velta, Velda

Gardu pusdienu punkts uz "i": mazsālīti gurķīši

Sajutīsim vasaru, papildinot pusdienu šķīvja piedevas ar mazsālītiem gurķīšiem. Lai top!

Sastāvdaļas: 6-7 svaigi gurķi, 3 ķiploka daiviņas, sauja diļļu, viena liela mārrutku lapa, sauja upeņu lapu, sāls, ūdens.

Pagatavošana: 

1. Parupji sagriež dilles, noskalo un palielos gabalos saplucina mārrutka lapu un arī upeņu lapas. Ķiploka daiviņas sagriež katru četrās daļās.

2. Gurķiem apgriež abus galus, lai tie labāk iesālītos. Sagatavo sālsūdeni, uz 0,5 litriem ūdens ņemot 1 ēdamkaroti rupjā sāls, kārtīgi izmaisa un atstāj uz 5 minūtēm ievilkties.

3. Traukā izkārto gurķus un garšaugus - tā, lai tie apņemtu visus gurķus. Visu pārlej ar sālsūdeni, uzliek slogu un notur tik ilgi, kamēr gurķīši ieguvuši vēlamo garšu. 

Lai labi garšo! 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ziemas ēdieni

Bietes, ķirbis, graudaugi siltos novembra ēdienos.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko