Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Trešdiena, 25. decembris
Stella, Larisa

Mandarīnu krēms

Recepte mandarīnu krēma pagatavošanai.Sastāvdaļas: 7 mandarīni, 8 olu dzeltenumi, 15 g želatīna, 3 ēdamkarotes cukura, 1 ēdamkarote citrona sulas, 200 g saldā krējuma.Pagatavošana:1. Mandarīniem norīvē vienu tējkaroti miziņu, tad augļus noloba un no mīkstuma izspiež sulu. Aplej želatīnu ar ceturtdaļglāzi šīs sulas.

2. Katlā sajauc olu dzeltenumus, cukuru, citrona sulu un vienu glāzi mandarīnu sulas. Maisot karsē, līdz masa sabiezē, bet nevārās. Noņem no uguns un iemaisa uzbriedināto želatīnu.3. Citā bļodā stingrās putās saputo saldo krējumu ar rīvēto mandarīnu miziņu. Tad putas iecilā olu dzeltenumu masā. Liek porciju trauciņos un nakti notur ledusskapī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sriracha – pikanto ēdienu kultūras simbols

Tiem, kam garšo ēdiens ar asumiņu, visdrīzāk virtuvē garšvielu un mērču klāstam pievienojusies pudele ar sarkano pildījumu un zaļo korķīti – Sriracha.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko