Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā 0 °C
Apmācies
Svētdiena, 24. novembris
Velta, Velda

Receptes gan svētkiem, gan ikdienas galdam

Holandiešu piparkūkas ir ļoti līdzīgas latviešu piparkūkām, bet gaišākas un ar mazliet citu struktūru. Tās var dekorēt ar lobītām mandelēm, mandeļskaidām vai arī vienkārši – ar cukura glazūru. Cepot var spiest figūriņas pēc vēlēšanās, taču paši holandieši tās nereti cep kā vienkāršu, izrullētu plātni, kur pēc tam katrs nolauž gabaliņu pēc savas patikas.

Gatavojot siera pīrāgu, iesakām ievērot svarīgo knifu – mīklas virsējo kārtu noteikti sagriezt strēmelēs. Jo tad cepoties pa spraugām no pīrāga iztvaikos liekais šķidrums. Turklāt pīrāgu vēlāk būs arī vieglāk sagriezt.

Par jēra sautējumu varu teikt tikai to, ka dārzeņi – pēc pašu izvēles, savukārt gaļai der pievienot arī kādu gabaliņu ar nelielu kauliņu, jo tas piedos vairāk garšas. Labu apetīti!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko