Receptes gan svētkiem, gan ikdienas galdam
Holandiešu piparkūkas ir ļoti līdzīgas latviešu piparkūkām, bet gaišākas un ar mazliet citu struktūru. Tās var dekorēt ar lobītām mandelēm, mandeļskaidām vai arī vienkārši – ar cukura glazūru. Cepot var spiest figūriņas pēc vēlēšanās, taču paši holandieši tās nereti cep kā vienkāršu, izrullētu plātni, kur pēc tam katrs nolauž gabaliņu pēc savas patikas.
Gatavojot siera pīrāgu, iesakām ievērot svarīgo knifu – mīklas virsējo kārtu noteikti sagriezt strēmelēs. Jo tad cepoties pa spraugām no pīrāga iztvaikos liekais šķidrums. Turklāt pīrāgu vēlāk būs arī vieglāk sagriezt.
Par jēra sautējumu varu teikt tikai to, ka dārzeņi – pēc pašu izvēles, savukārt gaļai der pievienot arī kādu gabaliņu ar nelielu kauliņu, jo tas piedos vairāk garšas. Labu apetīti!
Gatavojot siera pīrāgu, iesakām ievērot svarīgo knifu – mīklas virsējo kārtu noteikti sagriezt strēmelēs. Jo tad cepoties pa spraugām no pīrāga iztvaikos liekais šķidrums. Turklāt pīrāgu vēlāk būs arī vieglāk sagriezt.
Par jēra sautējumu varu teikt tikai to, ka dārzeņi – pēc pašu izvēles, savukārt gaļai der pievienot arī kādu gabaliņu ar nelielu kauliņu, jo tas piedos vairāk garšas. Labu apetīti!
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.