Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +2 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 11. novembris
Rainers, Nellija, Ojārs

Septembra vakariņām

Šoreiz maltītei izmantojiet sulīgi zaļās vīnogulāju lapas un ābolus no vietējiem dārziem

Ja vien jums ir dārzs, tad, visticamāk, tajā, kā ik rudeni, ābolu ir vairāk nekā spējat apēst svaigā veidā un pie mājas dienvidu sienas vijas vīnogulājs ar sulīgi zaļām lapām. Nošķiniet dažas no tām – briestošajiem ogu ķekariem tiks vairāk saules, bet jums gardas pusdienas – vīnogu lapu tīteņi jeb grieķu un Kaukāza virtuvē populārās dolmas. Sautētām vīnogu lapām ir viegli skābena, spirgta garša. 

Savukārt ābolus izmantojiet kārdinošas plātsmaizes pagatavošanai. 

Kamēr tas viss gatavojas vakariņām, launagam uzcepiet ātru uzkodu no kārtainās mīklas un konservēta tunča.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Novembra zupas

Sildošas zupas vēla rudens vakariņām

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko